Обратно към пълната версия на статията »

Мара Отварачката чукна 40 с чистак ново тузарско Бентли за 500 бона

Мара Отварачката чукна 40 с чистак ново тузарско Бентли за 500 бона
A A+ A++ A

С чисто ново Бентли  посрещна 40-ия си юбилей фолкпевицата Мара Отварачката. Скъпият дар е от съпруг №3 Мирослав Соколов, за когото се омъжи в началото на декември.

Луксозното возило е изработено по поръчка с всички екстри и малко подрани, като пристигна още преди празника на звездата. Тя обаче нямаше търпение да се похвали на феновете си и направи няколко клипчета с телефона си, които качи в социалните мрежи. „Благодаря ти, любов моя“ - написа към видеата пайнерката. Една от екстрите на колата е, че върви с шофьор, който е винаги на нейно разположение, когато не иска да я управлява сама.

Освен Мария през 2022 г. юбилей ще има и третият й съпруг. Мирослав Соколов ще навърши 35 г. на 15 април. Така стана ясно, че певицата е кака на младоженеца с цяла петилетка. Страстта й към агнешкото е още от предишния й брак – бизнесменът Християн Гущеров е по-млад от нея с цели 6 г. Единствено първият й съпруг Димитър Андонов е по-възрастен от нея с 8 г. и от него е единственото й дете – дъщерята Марая. Изпълнителката на „Всичко е платено“ не споделя от колко време са заедно с Миро и как точно са се запознали, но казва, че за първи път е изключително доволна и спокойна в отношенията си. Докато говори за любовта си, звучи изключително окрилена. Разказва, че е живяла с много лишения в личен план и стига до заключението, че е крайно време да си позволи да изживее щастието си, пише "Телеграф".

„Трети път за щастие“ - така Мария изненадващо обяви на феновете си, че е сключила граждански брак за трети път на 3 декември. Тя пусна свои снимки в Инстаграм, с които удостовери, че вече отново е семейна жена и за трети път си сменя и фамилията – след моминската Кирова тя последователно беше Андонова и Гущерова, а сега е Соколова. За сватбената церемония фолкдивата бе избрала рокля на цветя, а Мирослав - бяла риза и дънки. Дъщерята на певачката цяло лято дружеше с двете деца на Мирослав - момче и момиче. Хлапетата пускаха клипове в нета, на които са постоянно заедно, дори празнуват на Марая рождения ден. Децата на Соколов са от първата му съпруга Вая, която той заряза заради Отварачката и заради това дълго време тя отказваше да му даде развод, но впоследствие промени решението си. Новият зет е тестван лично и от тъщата – майката на Мара. Баба Данче, която също като като щерка си предпочита по-младите мъже в кревата, ги придружаваше по време на лятната ваканция в Гърция и събра достатъчно положителни впечатления от кандидат-жениха, че да даде благословията си за третата сватба. Близки на младото семейство разкриват, че меденият месец ще е в Швейцария.

Двойка на годината

Броени дни след сватбата Мария и Мирослав бяха обявени за Двойка на годината. Съпрузите бяха удостоени с приза с решение на светски журналисти и след гласуване в Инстаграм. Двойката се бореше за статуетката заедно с Николета Лозанова и Ники Михайлов, Иван Христов и Ирина Тенчева, Златка Райкова и Благой Георгиев, Наум Шопов и Теа Минкова, Антония Петрова и Ивайло Батинков и Папи Ханс и Сара Драгулева. Певицата разкрива, че вече се чувства достатъчно спокойно и връзката е напълно осъзната. „Обичам по начин, по който не съм успявала досега. Пожелавам си наистина само да сме здрави и съм сигурна, че малко по малко нещата ми ще се подредят така, както при всички нормални хора. Може би за всички е загадка и се вълнуват, защото досега не съм качвала снимки с моя партньор. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е щастлив, не трябва да се притеснява да сподели, да показва любовта си“, заяви заралийката.