Обратно към пълната версия на статията »

Стефан Гамизов: Защо руските служби избраха днес за протест на марионетната си прокси-партия “Възраждане”

Стефан Гамизов: Защо руските служби избраха днес за протест на марионетната си прокси-партия “Възраждане”
A A+ A++ A

Защо руските служби за външно разузнаване избраха днес за протест на марионетната си прокси-партия “Възраждане” и то по въпрос, който е ясен като бял ден, че е социопатично да протестираш срещу ваксинация и контрол на заразен агент по време на пандемия?, пита от фейсбук профила си Стефан Гамизов.

Руснаците никога не правят нещо случайно и са “майстори” на маскировката, заблудата и отклоняването на вниманието! За да упражняват ефективно влияние в България за тях е критично важно да запазят скритата си власт в съдебната система. Днес избират шеф на Върховен касационен съд, а кандидатът в лицето на Галина Захарова не ги устройва. На тях им е нужен социопат свързан с тях.

Ясно е, че са дали инструкция да не бъде избрана Галина Захарова, но как да отклонят вниманието от това? За това си имат “проксита” в лицето на “Възраждане”, които ще покряскат, ще имитират нахлуване в парламента и всякакви подобни сцени, а през това време основната военна хибридна руска работа ще бъде свършена по план.

Мисля, че санкционираните и олигарсите свързани с диктатурата на Путин, както и техните слуги, пак ще кажа, се движат на ръба на пропаст! Никак, изобщо даже, не са толкова хитри и незабележими “ходовете” им!