Нова година - нова игра: Спечели двоен билет със смразяващия филм "Писък" и Novinite.bg

12 януари 2022, сряда / 16:10;
Нова година - нова игра: Спечели двоен билет със смразяващия филм "Писък" и Novinite.bg

25 години след като поредица от брутални убийства шокира жителите на малкото и спокойно градче Уудсбъро, нов убиец надява емблематичната маска на Гоустфейс и започва да избива група тийнейджъри, възкресявайки тайни от смъртоносното минало на града. Ветераните от няколко сблъсъка с различни проявления на безмилостния Гоустфейс Сидни Прескот, Гейл Уедърс и Дюи Райли се събират отново в опит да разкрият мистерията и да спасят младежите и себе си преди да е станало твърде късно. Този път обаче има нещо различно – правилата на играта за оцеляване са вече други…

Оставайки верен на феновете на оригинала, "Писък" продължава историята на Сидни Прескот като в същото време отваря поредицата за новото поколение, което за първи път се сблъсква с Гоустфейс. Филмът комбинира ужаси, трилър, мистерия, комедия и не на последно място, запазената марка на франчайза – постмодерна хорър сатира с множество попкултурни и жанрови препратки, което гарантира неповторимо изживяване за всички в киносалоните.

На 14 януари хорър иконата Гоустфейс се завръща на голям екран с "Писък" – дългоочакваната нова част от едноименната, емблематична поредица, която пренаписа правилата на слашър жанра и завинаги промени облика на съвременния хорър. Филмът продължава историята на Сидни Прескот, но същевременно отваря поредицата и за новото поколение, което за първи път ще попадне в под ножа на иконичния Гоустфейс.

Режисьори на "Писък" са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет („Докато смъртта ни раздели“), по сценарий на Джеймс Вандербилт („Зодиак“, „Невероятният Спайдър-мен“) и Гай Бизик („Докато смъртта ни раздели“, Castle Rock). Оригиналният сценарист на поредицата Кевин Уилямсън („Знам какво направи миналото лято“, „Факултетът“) се завръща като изпълнителен продуцент.

Каним ви да станете свидетели на това страховито продължение, но и да спечелите два броя двойни билета за филма „Писък".

Отговорете на въпроса: Като какъв се завръща Кевин Уилямсън?

Може да го направите както с коментар под тази статия така и в официалния Фейсбук профил на Novinite.bg

А) Сценарист

Б) Режисьор

В) Изпълнителен продуцент

Тагнете в коментар приятел, с когото бихте гледали филма.

Имате време от 12.01 до 19.01. Победителите ще бъдат обявени на 19 януари в Novinite.bg и на официалната ни фейсбук страница.

Желаем Ви успех!

Условия, свързани с наградата двоен кинобилет за филма „Писък“:

Наградата двоен кинобилет за филма „Писък“ включва два кинобилета само и единствено за филма „Писък“, които важат в периода 21.01. – 10.02.2022 г. за избрано от победителя кино от киноверигите Синема Сити и кино Арена на територията на Република България. Кинобилетите важат за прожекция на филма „Писък " за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от съответната киноверига, според програмата на киното. Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото кино няма прожекции на филма „Писък" в деня и часа, избрани от победителя.

Кинобилетите за филма „Писък" не може да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Писък" или друго филмово заглавие.

Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Писък " след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от съответната киноверига.