Обратно към пълната версия на статията »

В 00:07 ч. излезе песента на Адел към новия филм за Бонд

В 00:07 ч. излезе песента на Адел към новия филм за Бонд
В петък се навършват 50 г. от премиерата на първия филм за прословутия Агент 007. Снимка: Getty Images
A A+ A++ A

Песента на певицата Адел, която ще звучи в новия филм за Джеймс Бонд „007 Координати: Скайфол“, бе публикувана официално в 00:07 ч. британско време в сайта home.adele.tv.

Парчето се казва Skyfall, a часът на премиерата му, разбира се, не е случаен, предаде bTV.

В петък се навършват 50 г. от премиерата на първия филм за прословутия агент. Дебютът на героя е в лентата „Доктор Но“ от 1962 г.

Часът не бе избран случайно – излизането на песента към новата лента с Агент 007 е точно седем минути след настъпването на деня, в който се навършват 50 години от премиерата на първия филм за Бонд „Доктор Но“ на 5 октомври 1962 г.

Новината, че 24-годишната носителка на награда „Грами“ Адел ще изпълни песента към новия филм от поредицата за Бонд, бе строго пазена в тайна.

Въпреки това изборът на певицата бе лесно предвидим. Въпреки официално обявеното време за публикуване на песента на Адел малки части от нея се появиха няколко дни по-рано.

Гласът на британската звезда е записан на фона на 77-членен оркестър в студиото „Аби Роуд“ в Лондон.

„Нека небето падне. Когато се сгромолясва, ние ще се изправим, ще застанем лице в лице с него всички заедно, докато небето пада“, се пее в баладата.

Филмът „007 Координати: Скайфол“ с Даниел Крейг в главната роля е режисиран от Сам Мендес и излиза в кината по света на 26 октомври.

#Адел #Джеймс Бонд #007 Координати: Скайфол #Skyfall #Доктор Но #Грами #Лондон #Сам Мендес