Обратно към пълната версия на статията »

2022 година ще бъде под знака на Златорогия Бик

2022 година ще бъде под знака на Златорогия Бик
A A+ A++ A

2022 година ще бъде под знака на Златорогия Бик, който ще диктува свои собствени правила и зорко ще следва всеки един от нас. В славянския хороскоп има 16 тотемни животни, а петнадесетото от тях е Златорогият Бик. Неговото управление ще бъде различно от предишната година на Петела, по-замислено и бавно, но решително и отговорно. Експертите препоръчват да разберете предварително как искате да прекарате годината, за да привлечете просперитет и успех в живота.

Финанси и работа

Покровителството на Златорогия Бик ще бъде по-спокойно, но това затишие всъщност ще бъде подготовка за решителни действия. Бикът благоприятства замислените хора, които не бързат да реализират смели идеи, без да направят подробен план, а също така строго наказва измамниците и мошениците.

През 2022 г. финансите ще имато голямо значение, но трябва да харчите разумно. Ще бъде трудно за тези, които са свикнали да пилеят пари, а Бикът няма да донесе късмет на онези, които са свикнали да хвърлят прах в очите си, да се обграждат със скъпи предмети и да живеят над възможностите си. Приоритет ще бъде активната работа върху собственото благополучие, развитието на бизнеса и способността за правилно разпределение на бюджета. Успехът ще се усмихне и на тези, които инвестират пари за уреждане на семейното гнездо: закупуване на недвижими имоти, строителство и придобиване на парцели.

Любов и взаимоотношения

Новата 2022 година ще бъде време за изграждане на силни брачни двойки. Покровителството на Бика ще бъде спечелено от всеотдайни хора, които работят за доброто на семейството и се подкрепят с всички сили. Успехът ще се усмихне на двойки, които мечтаят за деца, както и на самотни сърца, които търсят истинската любов.

Годината на Бика ще бъде трудна за вятърничавите индивиди, които не са придирчиви във взаимоотношенията и са способни на предателство. Такива качества ще им причинят много проблеми и няма да доведат до щастие.

Здраве

Бикът се отличава с добро здраве, неуморност и силна енергия, но дори и с такива характеристики, той се нуждае от добра почивка. През 2022 г. е важно да се следи благосъстоянието дори на най-здравите хора. Тази тактика ще помогне да се идентифицират заболявания в ранен етап и да се предотврати тяхното развитие. Активната физическа дейност ще помогне за укрепване на имунитета и поддържане на добра форма, а навременната почивка ще ви спаси от претоварване и емоционално изгаряне, пише Edna.bg.

Годината на Бика е време, в което настроението може да е постоянно добро, което означава, че ще дойде време за раздяла с токсични хора, освобождаване от токсични привързаности и следване на принципите на другите хора. Бикът е семейно животно, така че е най-добре да черпите сила и вдъхновение от собствения си дом, създавайки място на силна позитивна енергия.

#2022