Обратно към пълната версия на статията »

Венци Стефанов нарече Бербо, Стилян и Марто Петров катъри и им се закани

Венци Стефанов нарече Бербо, Стилян и Марто Петров катъри и им се закани
A A+ A++ A

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изпищя като ощипана мома, коментирайки как държавата не е дала нито една стотинка на неговия клуб. Ексцентричният бос намеси в темата пловдивските Ботев и Локомотив, които преди време получиха солидна финансова помощ от правителството.

"Откъде накъде държавата даде куп милиони на пловдивските Ботев и Локомотив? Защо? Да им се направили стадионите! Добре, а на другите отбори? Откъде накъде питам! На Славия нито 1 стотинка, а на Ботев 20 милиона - това какво е? Аз не искам да ми дават парите на мен, а да дойдат и направо да изградят нещо. Ние, останалите клубове, ядем доматите с колците ли? Много е лесно така. Много е лесно и да се обещава", избухна пред Sportsl.bg венци Стефанов.

"Като онзи дето обещава и някои клубове мислят, че като седне в креслото в Бояна, ще потекат реки от благоденствие. Продължавам да ги чакам за публичен диспут. Страхуват ли се? Готов съм да седна пред камера срещу всички, цялата им бригада - адвокатчето, кандидат-министъра, трите катъра. Да идват - имам въпроси, които искам да им задам. Стига са се крили", допълни още президентът на Славия.

#Венцислав Стефанов