Обратно към пълната версия на статията »

Костадин Костадинов от парламентарната трибуна: Страхът в тази зала може да се усети

Костадин Костадинов от парламентарната трибуна: Страхът в тази зала може да се усети
A A+ A++ A

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Това каза председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в декларация от името на група.

В началото на своето изказване Костадин Костадинов заяви, че днес народът заслужава нови решителни и откровени водачи.

"Крайно време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже", коментира още Костадин Костадинов. Според него България няма нужда от страхливи и продажни управници, а от хора, които защитават българския национален интерес.

"България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които искат достойно бъдеще. Търсих и намерих такива хора, непримирими и ги поведох, за да мога днес с 12 от тях да съм тук", каза той и отчете, че навън са стотици хиляди.

"Страхът в тази зала буквално може да се усети. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", каза той и посочи, че не може вечно да се краде, лъже и изнудва. "Българите, които подкрепиха "Възраждане", не се страхуват. Притиснат до стената човек има два избора - да се подчини, или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме", заяви още Костадин Костадинов.

Според Костадинов "Възраждане" ще се бори с модерния фашизъм, както и да кажат "Не" на Зелената сделка, да защитят българския национален интерес в Северна Македония и да освободят страната ни от чуждите военни бази.

#Костадин Костадинов #Възраждане