Обратно към пълната версия на статията »

ИТН зове: Да покажем сговор и трудолюбие! Ще работим за съставяне на правителство

ИТН зове: Да покажем сговор и трудолюбие! Ще работим за съставяне на правителство
A A+ A++ A

Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият се основава на това, че повечето хора са естествено различни и разнообразни. Ние трябва да намираме пътя на един към друг и да се радваме на различията, които носят душите и интелекта ни. Бих искал да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие, подобаващо на високия морал и почтеност на народния представител. Това заяви Любомир Каримански от "Има такъв народ" (ИТН)  от парламентарната трибуна.

"Вторият принцип е любознателността. През вековете просветителите и будителите в нашите земи са отредили достойно място на българската нация сред световното образование и култура. Необходимостта от възраждане и обновления е повече от жадувана нужни, посочи той. Съчетанието на знания и морални ценности могат да доведат до така желания наш стремеж към минимизиране на корупцията и да доведат към нови порядки в България. Знанието е уникален ресурс", посочи Каримански.

Настъпил е моментът, в който хората с пристойни поведения, почтеност, знания, умения и опит, е нужно да запретнат ръкави и да решават проблемите на хората, пренебрегвайки и укротявайки егото. Нещата трябва да се случват, дори в началото да е малко, те трябва да се случват. Новите поколения имат нужда от мотивация и среда да развиват знанията си в родината, а не да ги реализират по света. Хората на образованието да развиват познанието и да дадат полет на своите научни постижения. Изкуствата да нямат прегради за неосъществен талант. Възрастните хора очакват нашата ежедневна грижа. Жизненоважно е в законите, които ще бъдат предприети в тази зала, да са насочат към околната среда - за възобновяваемо и дистрибутивно разпределение на ресурсите", посочи той.

ИТН даде заявка, че ще направят всичко възможно за съставяне на правителство.

#ИТН #правителство