Обратно към пълната версия на статията »

Кирил Петков: Време е да сложим смисъл в думите "народен представител"

Кирил Петков: Време е да сложим смисъл в думите "народен представител"
A A+ A++ A

Време е да сложим смисъл в думите "народен представител". Народен представител е човек, който представя не само своите избиратели, но и на целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ - горд народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. Това заяви лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в тържественото си слово по повод откриването на 47-то Народно събрание.

"За съжаление прекалено дълго време голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и затова сме изправени пред огромни предизвикателства. Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали място за дом извън България. На всеки площад, където се срещахме с наши избиратели, ни казваха: "Моля, върнете ни млади хора". Това ни го казваха възрастни хора през сълзи - 42% от тях живеят под линията на бедност", посочи Кирил Петков.

Време е да сложим смисъл в думите "народен представител". Народен представител е човек, който представя не само своите избиратели, но и на целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ - горд народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. Това заяви лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в тържественото си слово по повод откриването на 47-то Народно събрание.

"За съжаление прекалено дълго време голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и затова сме изправени пред огромни предизвикателства. Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали място за дом извън България. На всеки площад, където се срещахме с наши избиратели, ни казваха: "Моля, върнете ни млади хора". Това ни го казваха възрастни хора през сълзи - 42% от тях живеят под линията на бедност", посочи Кирил Петков.

#Кирил Петков