Обратно към пълната версия на статията »

Бабикян за Плевнелиев: Най-после призна колко слаб и невзрачен е бил мандатът му

Бабикян за Плевнелиев: Най-после призна колко слаб и невзрачен е бил мандатът му
A A+ A++ A
Удивително изказване на сегашния Плевнелиев срещу бившия Плевнелиев чух по БНТ! Хубавия сценарий за страната бил премиера да е в конфликт с президента, за да се контролират взаимно властите... Най после си призна колко слаб и невзрачен е бил мандатът му. И колко лош сценарий е имала България при Борисов. Дори не разбра ,че направи това признание в унеса си да ругае Радев.

Това написа в профила си във Фейсбук пиар експертът и бивш народен представител Арман Бабикян по повод интервюто, което бившият български държавен глава Росен Плевнелиев даде тази сутрин по БНТ.

„Очевидно, президентът Радев има качества, които народът е преценил, че са важни. Но от друга страна, имаше и план през всички тези месеци на служебното правителство - как да направим така, че да спечелим политическата битка. Ако президентът е спойката на новото правителство, тогава имаме задкулисие, няма да е добре“, бяха част от думите на Плевнелиев.

„Аз мисля, че с действията си президентът Радев показа и доказа, че той бута България към казахските степи - на изток“, коментира още той.

Според експрезидента мандатът на Радев бил „изпразнен от съдържание“.