Хубавата Елена от "All inclusive" пред Novinite.bg: Мечтите ми се размножават по-бързо от гъби след дъжд!

12 ноември 2021, петък / 15:45;
Хубавата Елена от "All inclusive" пред Novinite.bg: Мечтите ми се размножават по-бързо от гъби след дъжд!

В последните години българските сериали стават все по-популярни и гледани. Актьорите "влизат" в домовете ни всяка вечер. А ние си мислим,  че ги познаваме, само защото ги гледаме всеки ден на малкия екран. 

Днес Ви срещаме отблизо с Елена Василена - новото попълнение в комедийния  сериал "All inclusive". Тя ще ни разкаже за пътя си от малкия театър в град Ботевград, до ролята на чаровната и винаги усмихната Лили.

Здравей, Елена, радвам се, че прие нашата покана. Коя си ти в реалния живот, извън реалити форматите, рекламите и сериалите?

Привет, много благодаря за поканата, за мен е удоволствие! Хмм, страхотен първи въпрос бих казала! Не знам доколко е възможно човек да се самоопише обективно, но това което бих казала за себе си е, че съм един динамичен, позитивен и директен човек, който се чувства комфортно в своя собствен хаос. Не обичам да се задържам на едно място и определено не мога да не правя нищо повече от час! Обичам да откривам, опитвам и изживявам нови неща всеки ден.

Ти си сред младите актриси, които набират популярност в последно време. Разкажи ни за себе си. Кога се запали по киното и театъра? Винаги ли си мечтала да бъдеш актриса и как започна твоя път?

Честно казано като дете винаги съм мечтала да стана ветеринарен лекар, защото обожавам животните. В последствие с разочарование открих, че тази професия не включва само галенето им, а и ми прилошава от кръв...сиреч- греда! После имах период, в който се занимавах с рисуване и много исках да стана моден дизайнер ( веднъж опитах да ушия рокля на една кукла и навреме установих, че съм с две леви ръце) . И така до 6ти клас, когато с целия клас в училище започнахме проект против тютюнопушенето "Аз не пуша, а ти?", Под ръководството на нашата класна Бисерка Петкова. За да разнообразим скучната теория трябваше да измислим скечове, песни и танци и there we go... Аз и най-добрата ми приятелка доста се развихрихме и може би това беше началото на моята любовна история с актьорството! От тогава до ден днешен, не е имало ден, в който да съм искала да се занимавам с друго. След това започнах да участвам в постановки на Драматичния театър в Ботевград ( където израснах), в последствие започнах да уча Актьорско майсторство в НБУ в класа на доц. Снежина Петрова и лека полека нещата започнаха да се случват!

Знаем, че си участвала в представления в театъра в град Ботевград. Недостатъците на малките театри не те ли отказаха да влезеш в този бранш?

Ако трябва да бъдем честни, всяко начинание си има своите недостатъци. Годините, които прекарах в ботевградския театър ми дадоха и ме научиха на толкова много и мисля, че именно те са в основата на любовта ми към това изкуство! Именно този малък театър в това малко градче ме мотивира още повече и дори започват да ми се въртят някакви идеи за в бъдеще.

Нашите читатели те знаят и от реалити формата “Игри на волята”. В него видяхме, че си в чудена форма. Кое те влече повече кариерата на модел или на актриса?

Благодаря! Тренирала съм лека атлетика 8 години и до ден днешен бягането и тренировките са неизменна част от моето ежедневие . Мисля, че спортът ми даде много повече от добра фигура. Определено през тези години изградих характер, научих се на дисциплина и срещнах прекрасни хора като например треньора ми, на когото съм изключително благодарна за всичко, което е направил за мен през годините! Относно "Игри на волята" , смятам че беше интересен формат, но със сигурност не беше моето място и се радвам, че имах възможността да "надникна" и там за кратко.

Моделството е част от живота ми от сравнително скоро. Не си бях дала сметка какво взаимодействие имат с актьорството! В театъра и киното, образът е отношение...е оказа се , че и при снимките е така! Повечето хора си мислят, че просто заставаш пред камерата и нещата се случват. Истината е, че на всяка снимка трябва да предадеш различно отношение и послание, което след това да въздейства по определен начин на аудиторията. С две думи смятам, че двете поприща взаимно си помагат и доизграждат, затова не бих искала да ги сравнявам. И в театъра, и пред камерата, просто се чувствам щастлива , а смятам, че в крайна сметка това е смисълът!

Как дойде предложението да участваш в "All inclusive"?

Предложението за "All inclusive" дойде съвсем неочаквано един следобед по време на тренировка в началото на това лято. Актьорът Филип Гуляшки , който се занимаваше с каста, ми се обади и ме покани на кастинг за ролята на Лили. И така накратко започна незабравимото лято в Албена!

Какво е да си на снимачната площадка и да те излъчват в прайнтайма на една от най-големите телевизии у нас?

Чувството да си на снимачната площадка, редом с едни от най-добрите български актьори беше страхотно! Определено научих много от целия екип, намерих много нови приятели, забавлявах се и смятам, че направихме един много свеж и интересен сезон, на който зрителите да се радват!

Вижте цялото интервю в Peika.bg

Интервю на Михаела Михайлова