Обратно към пълната версия на статията »

Анн-Джи пред NOVINITE.BG: Най-добре изразявам себе си в трап-а!

Анн-Джи пред NOVINITE.BG: Най-добре изразявам себе си в трап-а!
A A+ A++ A

Певица, трикратна световна шампинка по фитнес, дизайнер, модел, актриса, поетеса... Кое е истинското ти призвание?

- Всички тези неща са част от мен. На първо място аз съм творец и жаждата  да се изявявам в собственото си творчество като певица е основния двигател, който винаги ме е движел.

Сега записваш в актуалния трап. С какво те привлече?

- В този стил най-добре изразявам себе си.

Черпиш ли вдъхновение от някъде за музиката си? С кого си колаборираш в музикалните проекти?

- Черпя вдъхновение от Живота! Той е достатъчно пъстър и предлага богат спектър от възможности за реализация на творческия ми потенциал и артистична фантазия. Последните ми две песни са в колаборация с рап групата от Македония - Locos Zhelezaros. Сработихме се бързо, защото момчетата са истински професионалисти и съм изключително доволна от това, което постигнахме заедно като продукт.

Самопродуцираш се, как успяваш да се справиш финансово във време на криза?

- Определено е трудно да разчиташ предимно на себе си или пък е за добро, факт е, че много изпълнители от модерната музика  приключиха, а аз продължавам да творя и да се боря.

Как ти се отрази локдауна миналата година и готова ли си да понесеш още един евентуален такъв?

-  Мисля, че локдауните се отразяват тежко на цялото общество. За някои финансово, за други психически, но в такива моменти не трябва да се затваряме, а да помагаме с каквото можем. Целият проблем е в ниското ниво на здравната ни система.

От доста години си в средите на шоубизнеса. Имала ли си конфликти с някого от бранша?

-  Не съм конфликтна личност и с всички колеги се разбираме прекрасно. В песните си често споделям открито каквото мисля и това не винаги се приема добре от определени кръгове, но затова съм избрала и този жанр - уличният стил и уличният жаргон вървят ръка за ръка, когато искаш да изразиш собствената си гледна точка, без да зависиш от мнението на околните.

С кого би записала дует?

- Възхищавам се на много изпълнители, всеки от тях носи индивидуалност, огромен талант и постигнато име с адски труд, който трябва да се уважава. Харесвам по-лудите и откачени изпълнители, като 6ix9ine, но за дуети с такива звезди даже не си и мечтая.

Не едно световно величие се е захласвало по фигурата и красотата ти. Сега съжаляваш ли, че не „върза” на Джейсън Стейтъм?

- Съжалявам, да, но не мога да променя себе си и своите принципи;  тогава се виждах с едно момче и винаги съм лоялна, не съм по мимолетните забежки.

Малко известно е, че си завършила актьорско майсторство в класа на легендарния Стефан Данаилов през 2000-та.  А той на какво те научи?

- Мастера, както го наричахме, е безспорно една силна личност, от която всички негови студенти научихме много. Само това, че той ни беше избрал сред огромен брой желаещи, вече ни караше да се чувстваме горди и да се борим да заслужим доверието, което ни беше гласувал, и да развиваме таланта, който всеки от нас носеше.

Напоследък доста музиканти и певци се впуснаха в политиката – Слави, Ицо Хазарта, та дори Луна е кандидат-президент. Ти би ли участвала в политически проект и какъв?

- Моето мнение е, че за да се занимаваш с политика, трябва да си завършил политология. Много хора, които притежават ораторски умения и желание за промяна, се оказват в ситуация, в която не им достигат познания в дадената област, и в последствие стават за посмешище.

Какво мислиш за модната напоследък ринопластика? И би ли препоръчала на млади момичета силиконови гърди, например?

- Всеки човек е господар на собственото си тяло и сам решава дали има нужда от интервенции и какви, важното е да се чувства добре и щастлив. Не бих давала съвети на никой, за тази цел са създадени консултациите с капацитети в тази област. Аз съм късметлийка с моето носле, което ми е по природа от украинската ми жилка. Истината е, че нищо друго не променя жената така, както ринопластиката. Свидетели сме на редица успешни примери с известни българки. За съжаление обаче,  българските мъже малко се притесняват да се подлагат на интервенции, на мнение съм, че повечето имат спешна нужда от ринопластика!

С какво се храни Анн-Джи, за да поддържа перфектното си тяло?

- Храня се разнообразно. Не прекалявам с нищо, но и от нищо не се лишавам. Важен е балансът в хранителния режим, съчетан със спорт и задължително разходки сред природата.

Пречи ли ти известността? Какво напоследък прочете за себе си, което те разсмя?

- Отдавна съм спряла да се интересувам от жълтата преса и мисля че, хората претръпнаха и вече знаят, че повечето информация от там са измислици.

Интервю на Ани Романова