ВИДЕО Моторист пощури ченгетата в Бургас, спрента си гонка и кръстоса града със 140 км/ч.

23 октомври 2021, събота / 15:00;
ВИДЕО Моторист пощури ченгетата в Бургас, спрента си гонка и кръстоса града със 140 км/ч.

34-годишният Станислав Проданов е мотористът от ж.к. "Меден рудник", който в сряда, 20 октомври т.г., вдигна на крак цялата полиция, след като кръстоса Бургас с бясна скорост от 140 км/ч. Мъжът бе обявен за издирване, след като си спретна дива гонка с полицаите и по  чудо не причини тежко произшествие с ранени и загинали, докато се правеше на герой от "Бързи и яростни" в градска обстановка. 

Припомняме, че Станислав летеше с пистовия си мотор Хонда по ул. "Христо Ботев" и профуча през няколко пешеходни пътека, без да забележи, че е имало пресичащи, сред които и деца. 

По първоначална информация, меденруднишкият рейсър е започнал лудата надпревара с униформените още в най-големия комплекс на Бургас, след като е обиколил централната градска част, е бил приклещен на пътя Твърдица-Маринка. 

По данни на Флагман.бг, Станислав Проданов е бил с отнета шофьорска книжка. Именно това е била причината да не спре на сигнализацията на униформените - стоп палка, и да натисне газта до дупка, за да избяга от тях. 

Подминал е патрулния екип, без да се съобрази с разпорежданията на полицаите, а като обяснение за безумните си действия посочил, че се страхувал, че ще бъде спипан без шофьорска книжка, тъй като тя му била отнета за предишни провинения на пътя. 

Неправоспособният бургазлия ще отнесе 5 акта за нарушаване на Закона за движение по пътищата. Свалени са и регистрационните табели на мотора му. 

Междувременно кадри от абсурдната гонка се появиха и в социалната мрежа Тик ток, където случайни минувачи са станали свидетели на екшъна.