Обратно към пълната версия на статията »

Ето какво НЕ се прави при намаляваща Луна (до 4 ноември)

Ето какво НЕ се прави при намаляваща Луна (до 4 ноември)
A A+ A++ A

 Периодът, когато Луната намалява, се различава по своята енергия от другите цикли. За да прекарате спокойно края на октомври и да започнете успешно последния месец на есента, прочетете препоръките на астролозите.

От 22 октомври до 4 ноември Луната ще намалява. Добре е да планирате този период, за да не правите неща, които водят до неприятности, като се съсредоточите върху това, което ще привлече успеха.

22 октомври: Луна в Телец

По това време енергията на Луната максимално се съчетава с влиянието на съзвездието Телец и дните ще бъдат изпълнени с положителна енергия. Времето е предназначено за завършване на задачите, привличане на финансово благополучие и комуникация. Трябва да се пазите от емоционални изблици и пренебрегване на задълженията си.

23, 24 и 25 октомври: Луна в Близнаци

Енергията на намаляващата Луна в Близнаци има благоприятен ефект върху емоционалното ви състояние, охлаждайки страстите, и ви позволява да вършите планираните си неща. През тези дни трябва да се съсредоточите върху постоянството и самоконтрола, за да не допуснете случайно грешки в изчисленията, да не кажете твърде много и да не провокирате конфликтни ситуации.

26 и 27 октомври: Луна в Рак

Намаляващата Луна в Рак е време за самота и духовен растеж. Тези дни астролозите препоръчват да се грижите за емоционалното си състояние, да доведете чувствата до хармония и да забравите за оплакванията, коитотровят щастието ви. Дните са добри за изграждане на силни взаимоотношения и възстановяване на приятелства.

28, 29 и 30 октомври: Луна в Лъв

Луната в Лъв е спорен период и тези три дни могат да бъдат изпитание за силата ви. Астролозите препоръчват да проявявате мъдрост и да не се водите от силни емоции. През този период е важно да запазите спокойствие и да не харчите твърде много.

31 октомври и 1 ноември: Луна в Дева

Луната в Дева е времето за планирани дейности. През този период астролозите препоръчват да се прави само това, в което имате увереност, и да не се работи, ако имате съмнение, че плановете ви могат да се провалят. И двата дни са подходящи за завършване на текущата работа и стартиране на големи проекти.

2 и 3 ноември: Луна във Везни

Луната продължава да намалява и този път тя ще премине през съзвездието Везни. Дните са изпълнени с енергията на творчеството, която не може да бъде нарушена от тъга и конфликти. През този период работата в усамотение ще ви отведе до голям напредък, а астролозите препоръчват да не разгласявате плановете си, за да не провокирате съперниците си да предприемат действия срещу вас.

4 ноември: Луна в Скорпион

В навечерието на Новолунието намаляващата Луна ще бъде в Скорпион. Това време е предназначено за почивка и възстановяване, завършване на текущи дела и духовни практики. Астролозите предупреждават за влошаване на отношенията, така че е по-добре да избягвате претъпканите места и да не предизвиквате конфликти с близки.

 

#Луна