Обратно към пълната версия на статията »

ВИДЕО Новата екзотична синоптичка на Нова телевизия с взривен дебют на екран

ВИДЕО Новата екзотична синоптичка на Нова телевизия с взривен дебют на екран
A A+ A++ A

Новата обаятелна и много красива синоптичка в ефира на Наова телевизия направи взривен дебют, който може да бъде счетен за успешен.

Екзотичната красавица Стефани Обадяру, която медията наскоро назначи, вече има изява в ефир. Тази сутрин тя се появи в обран и делови черен гащеризон, закачливо гарниран от леопардово коланче.

Видимо в първия си работен ден Стефани бе изключително притеснена от заставането си пред камера и на моменти се запъваше и правеше повече паузи от необходимото, но пък поднасяше прогнозата с огромна усмивка, обещавайки на всички слънце.

Накрая на „Здравей, България“ Виктор Николаев разпита новото попълнение как й се е сторил първият работен ден, а Обадяру призна, че е била доста притеснена, но всичко и харесва.

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се е снимала за топсписания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си мечта.

Другата ѝ голяма цел била телевизията и вече е в актива ѝ. Екзотичната си красота дължи на микс от гени – майка българка и баща нигериец.

#Нова телелвизия #Стефани Обадяру