Обратно към пълната версия на статията »

Трима биха министъра на спорта пред Александровска болница, той отвърна с луканка

Трима биха министъра на спорта пред Александровска болница, той отвърна с луканка
A A+ A++ A

Министърът на спорта в служебното правителство Андрей Кузманов призна, че е бил нападнат и бит. Снощи трима здравеняци са го удряли пред "Александровска болница", където той е бил, за да посети брат си.

Първоначалната информация бе, че между Кузманов и групата е възникнал конфликт от лично естество, но се работо и по евентуално отмъщение от приближен до Станислав Недков-Стъки, чиито далавери с предшественика на Кузманов - Красен Кралев, бяха осветлени.. 

Един от биячите му забил юмрук в лицето, докато другите двама започнали да го ритат. Твърдеше се, че Кузманов е със счупена челюст.

Самият той обаче твърди, че се е разминал само с леки травми. Пред България он еър Кузманов обяви, че се чувства добре, прегледан бил в "Пирогов" и освободен. 

„Не ми е счупено ченето. Жив съм, здрав съм, смея се, ядох преди малко луканка с черен хляб, много обичам луканка”, каза Кузманов.  

По случая работи 4 РПУ, но няма инфолмация дали са издирени извършителите. Инцидентът е станал пред болницата и би трябвало да е заснет от охранителните камери. 

#Андрей Кузманов #побой #Стъки