Обратно към пълната версия на статията »

Играйте с Novinite.bg и станете свидетели на „Последният дуел”

Играйте с Novinite.bg и станете свидетели на „Последният дуел”
A A+ A++ A

Този октомври режисьорът на „Гладиатор“ сър Ридли Скот ще ни отведе на зрелищно пътешествие назад във времето, за да ни разкаже поразителната поразителната истинска история на едно престъпление в средновековна Франция, изправяйки Мат Деймън и Адам Драйвър в „Последният дуел“.

Базиран на едноименния роман, „Последният дуел“ разказва за завърналия се от бойното поле нормандски рицар Жан дьо Каруж (Деймън), който открива, че съпругата му Маргьорит (Джоди Комър) обвинява в изнасилване неговия стар приятел, оръженосеца Жак Льо Гри (Драйвър). Въпреки че има съмнения,че думите на бременната Маргьорит не са истина, Дьо Каруж предизвиква на официален съдебен дуел до смърт твърдо отричащия да има каквато и да е вина Льо Гри. Предстои яростна битка, при която всеки от участниците в конфликта може да срещне своя фатален край, защото според законите на страната поонова време, ако Дьо Каруж загуби спора, съпругата му ще бъде осъдена на смърт – чрез изгаряне на клада– за фалшиво обвинение.

И така една жена се изправя срещу цяла нация, рискувайки живота си в името на истината, а двама приятели се превръщат в смъртни врагове, готови да бранят честта си до край!

Каним ви да станете свидетели на тази епична история, но и да спечелите романа „Последният дуел”, както и двойни билети за филма.

Отговорете на въпроса: Сред отличителния актьорски състав на филма, се включва още един популярен актьор, който има решаваща роля в събитията, довели до „Последният дуел“. Кой е той?

А) Ричард Мадън;

Б) Реми Малек;

В) Бен Афлек 

Тагнете в коментар приятел, с когото бихте гледали филма, или който би искал да прочете книгата.

Участвайте за страхотни награди:

3 броя комплект- книга „Последният дуел” + двоен кинобилет за филма

4 броя книга „Последният дуел”

2 броя двоен кинобилет за филма

Имате време до 21 октомври включително. Победителите ще бъдат обявени на 22 октомври в novinite.bg и на официалната ни фейсбук страница.

Желаем Ви успех!

„Последният дуел“ е впечатляващо събитие, което трябва да се изживее на големия екран, от 15 октомври само в кината.

*Играта се организира от сайта Novinite.bg който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините"

ЕАД, както и с официалните правила на играта.

Станете част от Novinite.bg във Facebook!