Обратно към пълната версия на статията »

ИЗВЪНРЕДНО! Радев реши: Избори 2 в 1 на 14 ноември (ВИДЕО)

ИЗВЪНРЕДНО! Радев реши: Избори 2 в 1 на 14 ноември (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Изборите ще бъдат 2 в 1 на 14 ноември. Това обяви президентът Румен Радев от Плевен, където участва в отбелязването на 144-ата годишнина от началото на Третия щурм за освобождението на града. Според него така ще спестим и парите в хазната, и времето на хората.

"Ще разпусна НС максимално бързо в съответствие с реда и изискванията на Конституцията, Изборния закон и технологичното време”, допълни президентът.

"Явно е, че двете кампании за НС и за президент и вицепрезидент ще текат едновременно и ще се слеят. Убеден привърженик съм на надпартийното съгласие. Ще разчитам на подкрепата на всички почтени българи около големите цели – борбата срещу бедността и беззаконието за свободна и просперираща България", каза още Румен Радев.

По думите му президентската кампания ще бъде още един ориентир за българските избиратели за това кои партии и политици работят за бъдещето на страната и кои бранят корупционните схеми.

И допълни, че очаква от следващото служебно правителство да продължи да работи за изкореняване на корупцията от българските институции, да работи прозрачно и отговорно в интерес на българските граждани.

"Подкрепям ценности, а не партии. Почтени българи има във всички български партии. Това е моята България", заключи Румен Радев.