Обратно към пълната версия на статията »

Говорителят на служебния кабинет: По-добре е за БСП да не подкрепи правителство на ИТН

Говорителят на служебния кабинет: По-добре е за БСП да не подкрепи правителство на ИТН
A A+ A++ A

По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на ИТН! И не са ми пуснали sms от президентството, за да го кажа това. Това е личното ми мнение. Това заяви говорителят на служебния кабинет Антон Кутев в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Ходовете на "Има такъв народ" стават все по-неразбираеми: Защо действат така?

"Ситуацията в сложна и е добре да имаме правителство, но не на всяка цена. Предложеният състав на МС, заедно с нежеланието на ИТН за писмено споразумение, задава неяснота и говори за нестабилност. Кое гарантира, че политиките на БСП ще бъдат изпълнени? На честна дума ли да вярваме?!? Това, което пише в декларацията на ИТН, няма нищо общо с приоритетите ма БСП", допълни той.

"Смятам, че възможно най-скоро трябва да се свика Конгрес на БСП и Нинова да подаде оставката си! Може след това да бъде преизбрана, но този акт е редно да бъде направен. Колкото до дейността на служебното правителство, то изпълни основната си дейност. Нещо повече - успя да разкрие редица нарушения, да разбие много корупционни схеми, както и да ограничи купения вот", подчерта Кутев.

#ИТН #Антон Кутев