Обратно към пълната версия на статията »

Футболистите на Левки искат Валери Божинов да се откаже от футбола

Футболистите на Левки искат Валери Божинов да се откаже от футбола
A A+ A++ A

Футболистите на Левски са се заели да променят решението на Валери Божинов и да го накарат да им стане шеф. Както е известно, Наско Сираков бе категоричен, че иска той да продължи на Герена, но в друга роля. 

Самият ветеран обаче не може да вземе едно от най-тежките решения в кариерата си – да я прекрати, пише в. Мач Телеграф. 

Останалите играчи обаче са категорични, че ще се чувстват по-добре, ако той заеме някакъв пост при "сините" и продължи да бъде до тях в съблекалнята.

Ролята на Валери на терена през миналото първенство бе почти нулева, но за сметка на това има огромно влияние след съотборниците си. Той дори е взел плътно под крилото си двама от тях – Марин Петков и Здравко Димитров. 

Запознати твърдят също, че той е помагал не на един или двама със заеми в най-тежките моменти при забавянето на заплатите. На този етап обаче Наско Сираков все още не е провел официален разговор с него, на който двамата да обсъдят бъдещата роля на Валери, както и финансовите параметри по нея. 

На Герена нямат все още и предложения към трениращите с отбора Христофор Хубчев и Томислав Папазов.

В момента шефовете на сините са се насочили към финализирането на разговорите с нови спонсори, които може и да дават малко, но ще облекчат сериозно финансовото положение на клуба. 

#Валери Божинов #Левски