Обратно към пълната версия на статията »

Дариткова: Всички трябва да осъзнаят, че политиката не е шоу, а сериозен ангажимент

Дариткова: Всички трябва да осъзнаят, че политиката не е шоу, а сериозен ангажимент
A A+ A++ A

Политиката не е шоу, а сериозен ангажимент към хората, който трябва да се осъзнае от всички участници в нея, заяви  Даниела Дариткова. 

Тя припомни, че в краткия живот на 45-ото Народно събрание само ГЕРБ-СДС излезе с пълен състав на правителство, а единственото решение на другите политически сили е било обединението срещу това предложение. 

„Те се отнесоха формално към ангажиментите си и към доверието, което им е оказал избирателят, затова се наложи в кратки срокове да правим нови избори. Сега отговорността на болшинството е много по-голяма, защото ако и след тези избори на новите партии не им хареса резултатът, отново ще саботират работата на парламента“, посочи д-р Дариткова.

Тя представи листата на ГЕРБ-СДС, като заяви, че хората с опит в нея подават ръка на младите с намерение скоро да им подадат щафетата.  Очерта приоритетите, на които ще е подчинена дейността на ГЕРБ-СДС на национално и регионално ниво, припомни най-важните изпълнени ангажименти. 

„Досега сме обещавали само това, което можем да изпълним. Разбира се, не сме безгрешни, защото сме работили много. Учили сме се от грешките си, приемаме съвети, като обещаваме да продължим да работим така, че да има повече инвестиции в родния край, подобрена инфраструктура, повече възможности за младите, за да остават тук“, заяви Дариткова. 

Вторият в листата д-р Красимир Събев прикани участниците в срещата да гласуват с разум, да говорят с близките си за предстоящия вот и да се доверят на отговорните хора. „Политиката е сериозно нещо, не може да оставим държавата на някой, който да си прави шоу на гърба на народа“, подчерта д-р Събев.

 

 

#Дариткова #политика