Обратно към пълната версия на статията »

СНИМКИ Ухилената Корнелия Нинова яхна популярен порно сайт! После се усети за гафа и направи ето това

СНИМКИ Ухилената Корнелия Нинова яхна популярен порно сайт! После се усети за гафа и направи ето това
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Корнелия Нинова допусна сериозен гаф, опита се да го замаже, но както е известно - интернет не прощава. Лидерката на БСП пусна снимка от Пловдив, на която се снима до младеж с неговата тротинетка. В опит да демонстрира млад дух и да привлече гласове, Корнелия яхна тротинетката и се щракна на фона на един от символите под тепетата - паметникът на Съединението. Символен акт и то в град, където вътрешната опозиция в Столетницата е най-яростна, предвид перманентните стрели по оста Георги Гергов-Нинова.

Недоглеждане обаче постави ухилената лидерка в неудобна ситуация. Оказа се, че на тротинетката ясно се забелязва стикер на популярен сайт за възрастни. Щом се усети за порно-гафа тя побърза да изтрие снимката от стената си във Фейса, а малко по-късно я пусна отново, но този път стикерът на розовия сайт бе грижливо премахнат с помощта на фотошоп.

Бързата реакция се оказа недостатъчна, защото гафът вече бе забелязан от доста хора, а оригиналната снимка бе споделена много пъти - все с ехидни коментари.

Случват се такива неща. Може пък въпросната случка да донесе позитиви на Корнелия Нинова и БСП, които често са обвинявани в скучноватост и липса на свежи идеи...

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА

#Корнелия Нинова #порно #тротинетка