Обратно към пълната версия на статията »

След 17 години легендарният тв сериал „Приятели“ все още крие тайни

След 17 години легендарният тв сериал „Приятели“ все още крие тайни
A A+ A++ A

След десет години в ефир и 17 години след излъчването на последния епизод, легендарният тв сериал „Приятели“ все още крие тайни и една от най-големите от тях се разкри в четвъртък, когато по НВО Мах бе излъчен специалният нов епизод.

Романтичната връзка на приливи и отливи между героите Рос Гелар и Рейчъл Грийн не е била само пред камерите. Актьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър за пръв път разкриват в новия епизод, че двамата много се харесвали по време на снимките в първите години на сериала, но първата им целувка всъщност била първата целувка на героите им пред камера през 1995 г.

„Помня как веднъж казах на Дейвид, че ще е ужасно, ако първата ни целувка всъщност е по националната телевизия. А така и стана! За първи път се целунахме в онова кафене“, казва Анистън в епизода „Приятели: Отново заедно“ („Friends: The Reunion“), цитирана от „Ройтерс“.

„Насочихме цялото обожание и любов един към друг в Рос и Рейчъл“, добави тя.

Страстната целувка в кафене „Сентрал пърк“ във втори сезон се смята за един от знаковите моменти в сериала, приключил през 2004 г., след като двамата герои най-сетне се събират като двойка окончателно. Шуимър и Анистън казват, че взаимното им привличане продължило през първите две години на шоуто, но така и не станали двойка извън сериала, защото и двамата имали други връзки, предава Нова телевизия.

„Бяхме като два кораба, които се разминават, защото един от нас все беше във връзка с друг. Така и не прекрачихме тази граница, уважавахме я“, каза Шуимър. Той си спомни как през първите една-две години, по време на паузите между репетициите, двамата сe сгушвали на дивана.

„Как останалите не разбраха, че се сваляме“, попита той колегите си от сериала Мат ЛеБланк, Матю Пери, Кортни Кокс и Лиса Кудроу. „Знаехме, естествено“, каза Кокс.

#приятели