Обратно към пълната версия на статията »

Започват преговори за общо явяване на изборите между ВМРО, НФСБ и КОД

Започват преговори за общо явяване на изборите между ВМРО, НФСБ и КОД
A A+ A++ A

Днес трябва да започнат преговори между партиите в патриотичното пространство за общо явяване на следващите парламентарни избори. Разговори ще се водят между ВМРО, НФСБ и партия КОД.

В края на миналата седмица лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди, че от 10 май ще започнат разговори за общо явяване на предсрочните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ  и формацията на Петър Москов КОД:

"Валери Симеонов, с него контактите не са  прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно е изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година а и не виждам смисъл - човекът,  който основната причина за торпилиране на коалиция "Обединени патриоти" -  той буквално на втория месец започна да плюе колегата си Симеонов.  Няма смисъл да се повтаря едно и също."

За общо явяване на предстоящия вот призова и Валери Симеонов. Той се обяви против действията на "новите улични диктатори" и "опитите за подчиняване на правосъдната система".

#ВМРО