Обратно към пълната версия на статията »

Слави Трифонов с интервю по БНР в събота

Слави Трифонов с интервю по БНР в събота
A A+ A++ A
Тази събота гост на ”Политически НЕкоректно” по ”Хоризонт” ще бъде лидерът на ”Има такъв народ” Станислав Трифонов. Toва обявиха от Българското национално радио, анонсирайки, че той най-после ще се появи и ще отговаря пред медия на най-важните въпроси, вълнуващи милионите български граждани.
 

От БНР казаха и част от темите, които ще бъдат обсъдени със Слави и подканихa хората да му задават въпроси:  Ще разчита ли „Има такъв народ“ на „стратегията на мълчанието“ и по време на новата предизборна кампания?

 

От провеждането на редовните избори до този момент Трифонов прави включвания единствено във "Фейсбук", за да се обърне към българското общество. Гостуването му в "Политически НЕкоректно" ще бъде след 12 часа в събота.

 

По повод Гергьовден той написа във Фейсбук: "За моя радост аз съм бил част от Българската армия. 2 години. И това са едни от най-важните години в живота ми. До ден днешен едни от най-близките ми приятели са моите офицери от армията. Използвам възможността на днешния ден да поздравя всички военослужещи, където и да се намират те. Честит празник! Велик е нашият войник!"