Обратно към пълната версия на статията »

Борисов пак се пусна на живо: Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на Радев

Борисов пак се пусна на живо: Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на Радев
A A+ A++ A

На конгрес имаме решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в обръщение и реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на посещение в църква на Великден.

„Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев. Да има собствена ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно ни държат, въпреки че са ни уволнили. Ние сме уволнени, но в същото време казват, че Борисов продължава да управлява. Той началникът отгоре хубаво го е казал: Прости им Господи, те не знаят какво правят“, допълни той.

„Вчера беше тъжна събота. ЕК и ЕС и ЕП съгласуваха една декларация, част от която бяхме и ние, с което изразихме цялата си подкрепа към президента на ЕП Сасоли, към зам.-председателя на ЕК Вера Юрова за санкциите, които им бяха наложени от Руската федерация, свързани с правата на човека. На фона на всичко това е крещящо вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Още нямат реакция, иначе се изказват. За Корнелия и другите да не говорим“, посочи Борисов.

#Борисов