Обратно към пълната версия на статията »

Бруно: Стоилов ме изгони за 10 секунди! Искаха второ място и Купата и щях да ги постигна

Бруно: Стоилов ме изгони за 10 секунди! Искаха второ място и Купата и щях да ги постигна
A A+ A++ A

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович проговори за първи път след като бе освободен от клуба. Той разкри пред NOVA, че Стойчо Стоилов му е съобщил за 10 секунди за решението на ръководството. Акрапович обаче не таи лоши чувства.

"Не съжалявам, че станах треньор на ЦСКА. Това е най-силният отбор в България. Целта бе отборът да е на второ място и да спечели Купата на България. За съжалениу, животът на треньора е такъв. Багажът ти винаги трябва да готов. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобще решението на ръководството. Не ми бе обявена конкретна причина за решението. Но го приех. Не съм обиден на никого в ЦСКА. Смятам, че се представихме добре. Можехме да сме по-добри в атака", заяви Бруно.

"Нито един треньор не иска да се разделя с най-добрите си играчи. Клубната политика е такава. Надявах, че ще вземем качествени заместници на Али Соу и Валентин Антов. Взехме играчи, но им е нужно време", заяви Акрапович.

"Не съм имал проблеми с играчите. Четох какво се пише. Имахме хубава атмосфера в съблекалнята", заяви още той. "В последно време аз си комуникирах с Данаил Ганчев. Имаше напрежение след като Гриша Ганчев обяви, че се оттегля от клуба. Опитах да го туширам. Няма да кажа лоша дума за ръководството на ЦСКА. Стискам палци отборът да вземе Купата. Ако аз бях начело, това 100% щеше да се случи", заяви Акрапович.

#бруно акрапович #ЦСКА