Обратно към пълната версия на статията »

Марков категорично против обединяване с ЦСКА 1948, Акрапович се надява Ганчев да размисли

Марков категорично против обединяване с ЦСКА 1948, Акрапович се надява Ганчев да размисли
cska.bg
A A+ A++ A

Обединение между ЦСКА София и ЦСКА 1948 е невъзможно. Категоричната позиция изрази изпълнителният директор на тима от Българска армия Пламен Марков, цитиран от БНТ. Треньорът на ЦСКА - София - Бруно Акрапович пък, не скри надеждата си, че Гриша Ганчев ще размисли и ще продължи да стопанисва клуба.

Евентуално обединение между двата клуба не кореспондира с действията на Марков от последните години, подчерта самият изпълнителен директор на тима от Българска армия."Категорично заявявам, че се разграничавам от подобни тиражирани думи, за които ще подчертая, че изобщо не е ставало въпрос. Отдавна сме избрали кое е ЦСКА - истинското. Пет години вече участвам в управлението на този клуб и никога пред мен, а пък и пред ръководството не е стоял такъв въпрос за обединение с новия клуб", категоричен беше изпълнителният директор.

Марков се надява отборът и Бруно Акрапович да продължат да работят със същия плам и отдаденост. Самият треньор успокои червената общественост, че играчите до момента успяват да се абстрахират от трусовете в последните дни.

"В крайна сметка тази ситуация не е по-лоша от всичко, което ми се е случвало в живота. Този момент трябва да отмине, моята работа е и да вдъхна увереност и спокойствие на играчите. Разбира се - всички се надяваме на положителна развръзка. Каквото и да се случи - ЦСКА ще си остане най-големият отбор в България. Бих казал на собствениците да се върнат на работа и да почнем да работим ЦСКА да стане дори още по-голям клуб", заяви Акрапович.

В чисто спортно-техническо естество утре ЦСКА ще изиграе първи мач без Али Соу в редиците си, а липсата му по всяка вероятност ще бъде запълнена от новото попълнение Жорди Кайседо. В контекста на управленска несигурност утре в ЦСКА предстои Общо събрание.

#Пламен Марков #бруно акрапович #ЦСКА София #ЦСКА 1948 #Гриша Ганчев