Обратно към пълната версия на статията »

Здравко от Ритон: Бесен съм, че Ганчев си тръгва, враговете на ЦСКА целят унищожение

Здравко от Ритон: Бесен съм, че Ганчев си тръгва, враговете на ЦСКА целят унищожение
A A+ A++ A

Звездният певец от дует "Ритон" Здравко Желязков е сигурен, че ставащото в ЦСКА е пагубно за клуба и се обяви в подкрепа на Гриша Ганчев. Музикантът е страстен фен на "червените" и не изпуска мач. Ето какво каза той пред "Мач Телеграф":

"Не съм вътре в нещата и не съм сигурен какво е накарало г-н Ганчев да вземе това решение, но жалко, че се стигна до тук. Просто съм бесен. Явно ЦСКА има много врагове, чиято цел е да унищожат клуба. Категоричен съм в това. Абсолютно сигурен съм, че и онова писмо на част от феновете срещу него, въобще не е причина да реши да се откаже. Може да е било капака на всичко, но не и в основата. Аз съм убеден, че на тези пишлемета, които са я писали или им е платено или са изпаднали в някакви емоционални изблици, ядосани че е продаден Али Coy.

За да реши Гриша Ганчев да се оттегли, явно нещата са много по-дълбоки. Със сигурност е притиснат. Създават му се пречки отвсякъде - стотици хиляди левове за наем на "Армията", какви ли не спънки за новия стадион. Отделно 99% от чернодрешковците свирят срещу ЦСКА. Видяхте и онзи ден мачът със Славия на какъв терен се игра. Позволи се да се играе на такъв терен, за да се направи всичко възможно да се изравнят силите и ЦСКА да загуби точки.

А на мача на Числото (бел.ред ЦСКА 1948) сигурно на почивката на Сватбата са му подшушнали да отреже главата на Царско село. Видяхте каква смешна дузпа даде. Явно на всякакви важни постове в институциите антицесекарите са много повече от цесекарите.

На фона на тази война, която се води срещу ЦСКА мисля, че управлението на Ганчев беше добро. Обезпечи финансово клуба, играчите бяха спокойни, плати емблемата. Завърнахме се в Европа и показахме кой е евробоецът. Подкрепям го и за Али Coy. В крайна сметка клубът трябва и да печели пари. Защо да не го продаде? Той е собственикът и той трябва да реши. Не да слуша група фенове какво казват. Те си обичат отбора и имат право на мнение, но решенията трябва да ги взима собственикът. Явно се е уморил да се бори с диващината. От доста години всички са срещу ЦСКА. Като се почне с онзи вечно усмихващ се кмет на София и се мине през един дето взривяваше мавзолеи в центъра на София. Аз лично силно се надявам Гриша Ганчев да размисли и да се върне. Но не вярвам, че ще стане. Единствено може би Христо Стоичков е способен да го разубеди.

За бъдещето изобщо не съм оптимист, футболистите имат психика. Сега тя ще бъде разклатена, дори разбита. Шампионското настроение, което беше започнало да се усеща в ЦСКА сега ще изчезне. Страх ме е само да не дойде някой нов Лупи или нови боклукчии. Бесен съм. Нямам какво повече да ви кажа", завърши пред нас Здравко Желязков.

#здравко от Ритон #ЦСКА #Гриша Ганчев