Обратно към пълната версия на статията »

Ганчев е решен да хвърли кърпата в ЦСКА, финалният изход става ясен след среща с тарторите на агитката

Ганчев е решен да хвърли кърпата в ЦСКА, финалният изход става ясен след среща с тарторите на агитката
A A+ A++ A

Последните часове са изключително турбулентни в ЦСКА. Адвокатът на клуба Станислав Трендафилов заяви, че с колегите му работят по изготвяне на документацията за евентуална смяна на собствеността в клуба.

Той посочи, че е задачата му е била възложена в понеделник вечерта. Тогава собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви, че заедно със съдружника му Юлиян Инджов се оттеглят.

Гриша Ганчев и Юлиян Инджов очакват становището и на третия акционер в клуба Христо Стоичков.

"От ръководството са ми възложили задачата да подготвя юридически нещата и финансовата документация, за да може всичко да е готово за смяна на собствеността", каза Трендафилов.

По думите му клубът ще остане без задължения, като ще бъдат изчистени сумите по заемите, с които ЦСКА се финансираше. Юристът обаче не уточни дали тези задължения ще бъдат отписани или покрити с приходи на клуба.

На този етап изглежда, че Гриша Ганчев е категоричен в намерението си да се оттегли от управлението на ЦСКА.

В 16:00 часа ще се състои финална среща на Армията, където Ганчев е извикал шефовете на отбора и някои от тарторите на "червената" агитка. След соарето ще се изясни дали наистина бизнесменът от село Микре ще хвърли кърпата, след като част от ултрасите пуснаха обидна за него декларация, в която искат тимът да спре да "играйка", а да печели купи.

#ЦСКА #Гриша Ганчев