Обратно към пълната версия на статията »

BalkanSat - вече член на Българския форум на бизнес лидерите

BalkanSat - вече член на Българския форум на бизнес лидерите
A A+ A++ A

BalkanSat официално стана член на една от най-големите и влиятелни организации в страната – Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Решението за присъединяването на компанията бе взето единодушно от Борда на БФБЛ на редовно заседание. Така BalkanSat вече е част от общност, която работи активно за създаването на по-добра среда и налагането на отговорни бизнес практики.

BalkanSat е българска компания, която цели да изгради и оперира първия български телекомуникационен сателит BALKANSAT 30B. Очаква се той да бъде изстрелян през 2023 г. Сателитната система BALKANSAT 30B ще предоставя сигурни комуникации на територията на България както за публичния, така и за частния сектор.

„За BalkanSat е истинска чест да бъде част от Българския форум на бизнес лидерите. Ценностите на организацията изцяло съвпадат с нашите и се надявам, че заедно ще направим много положителни промени. Щастливи сме, че ще имаме възможност да обменяме идеи и опит с някои от най-успешните компании в България и да работим заедно за по-отговорен бизнес“, коментира Винсент Стефанополи, изпълнителен директор на BalkanSat.

Българският форум на бизнес лидерите е създаден през 1998 г. с цел да обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по прозрачен и етичен начин. Днес в БФБЛ членуват над 100 компании от различни индустрии. Организацията е част от глобалната мрежа на Международния форум на бизнес лидерите.

За BalkanSat

BalkanSat е българска компания, чиято цел е да изгради и оперира първия български телекомуникационен сателит BALKANSAT 30B. Системата на BalkanSat ще предоставя сигурни комуникационни услуги на българска територия в различни направления – комуникационни и информационни системи на правителството и държавни институции, отбрана, гражданска защита, IoT, по-добри комуникации за частния сектор и др. Повече за BalkanSat можете да научите на сайта на компанията и на Facebook страницата ѝ.

#Български форум на бизнес лидерите