Кирил Домусчиев се сбогува с Нова телевизия чрез писмо във Фейса

22 януари 2021, петък / 20:20;
Кирил Домусчиев се сбогува с Нова телевизия чрез писмо във Фейса

Днес стана ясно, че Нова телевизия вече не е на братя Домусчиеви, след като продажбата на Юнайтед груп бе официализирана. Позволяващият си доста повече светски изяви брат - Кирил, не пропусна случая, за да пусне пост на страницата си във Фейса. Там той се сбогува с телевизията и служителите чрез писмо.

Припомняме, че Нова телевизия досега минаваше за проправителствена медия и дори отнесе куп подигравки от страна на протестиращите срещу кабинета и главния прокурор. Ще видим дали занапред медията ще се отърси от това клеймо и ще бъде по-безпристрастна.

ЕТО КАКВО ПИШЕ БИЗНЕСМЕНЪТ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ НА ИЗПРОВОДЯК:

Скъпи приятели и колеги,

Щастлив съм да споделя с вас, че днес финализирахме успешно сделката по прехвърляне на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп.

Бих искал да изкажа специални благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар.

Това нямаше да е възможно, ако не бяхме заедно и ако не се справяхме заедно с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни.

Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги!

С най-добри пожелания, Кирил Домусчиев