Обратно към пълната версия на статията »

По-топло време днес

По-топло време днес
A A+ A++ A

Над страната ще има разкъсана средна и висока облачност. В Източна България ще духа до умерен югозападен вятър. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 6 и 11 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 9 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще има разкъсана, предимно висока облачност. Ще духа умерен до силен запад-югозападен вятър. Температурите още ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

През нощта срещу петък над Западна България облачността бързо ще се увеличи и в петък и събота ще е значителна; над Източна ще е разкъсана. В събота на отделни места в крайните южни райони ще превали слаб дъжд. Ще духа югозападен вятър, в източната половина от страната - умерен, втория ден - силен. Температурите ще се повишат още и минималните ще са около, на места и над нулата, а дневните в повечето райони ще са около и над 10 градуса, на места ще достигат до около 15 градуса

#слънце #слънце