Обратно към пълната версия на статията »

Новото гадже на Григор е с него и ще го подкрепя на Australian Open! Вижте къде спят СНИМКИ

Новото гадже на Григор е с него и ще го подкрепя на Australian Open! Вижте къде спят СНИМКИ
A A+ A++ A

Любимата на Григор Димитров – Лолита Османова, сподели интересна снимка като стори на профила си в Instagram, от която става ясно, че тя е в Мелбърн.

Богаташката наследничка явно е снимала от хотелската си стая, тъй като столицата на австралийския щат Виктория се вижда от високо. Както е известно, Григор Димитров също е в Мелбърн, където му предстои да участва на Australian Open и на един от подгряващите турнири от веригата на АТР.

В момента Гришо е подложен на задължителната карантина след пристигането си в Австралия, наложена заради пандемията от COVID-19.

Снимката на Лолита обаче предизвика любопитен въпрос сред феновете на българския тенис. Мнозина се чудят дали двамата не прекарват наложената изолация в една стая.

Както е известно, треньорът на Григор Димитров – Даниел Ботини, също е в Австралия. Той също е поставен под карантина, тъй като в полета му от Лос Анджелис имаше двама заразени с COVID-19.

Преди Australian Open световният №19 ще се включи в ATP 250 турнира Murray River Open, който ще се проведе в Мелбърн от 31 януари до 6 февруари. Българинът е втори в схемата след Стан Вавринка, а останалите играчи сред осемте най-високо поставени са Феликс Оже-Алиасим, Борна Чорич, Каспър Рууд, Тейлър Фриц, Юго Умбер и Даниел Еванс. Местният любимец Ник Кирьос, който също ще се включи в надпреварата, е №13 в схемата.

Междувременно Димитров реши да поиска мнението на своите фенове относно облеклото си на корта. Той публикува снимка на екстравагантния си екип от миналогодишното издание на Australian Open и попита своите почитатели дали отново биха искали да го видят да играе с него.

Макар че много медии и фенове се присмяха на екипа на Димитров, определяйки го като „пижама“, повечето от неговите почитатели очевидно са на друго мнение, тъй като 78% от тях биха желали отново да видят първата ни ракета да го носи на корта.

#Григор Димитров