Обратно към пълната версия на статията »

Полиция разби незаконен купон с над 60 души в ресторант в София

Полиция разби незаконен купон с над 60 души в ресторант в София
Pixabay
A A+ A++ A

Близо 60 души бяха установени снощи в София от полицията в ресторант на известен хотел при акция, съобщава БНР. Заведението в хотела е работело въпреки забраната заради противоепидемичните мерки, което станало ясно след акция в рамките на действията на СДВР по контрола на спазването на противоепидемичните мерки в София.

При проверката е установено, че работи ресторант “Панорамата“ на съответния хотел. Вътре е имало близо 60 души, които са празнували. Сред тях известни модели и адвокати.

Гостите не били отседнали в хотела. По непотвърдена информация част от тях са се опитали да попълнят набързо декларации, че спят в него, за да избегнат санкции. 

Здравната инспекция в София е съставила акт на фирмата, която стопанисва панорамния ресторант в столичния хотел в квартал „Лозенец“. Актове са получили и служителите в заведението за неправилно носене на лични предпазни средства.

Проверката на полицията през изминалата нощ е установила общо шест заведения на територията на столицата, които са работели незаконно.

 

#ресторант #незаконно #работа #заведения #полиция #актове