Обратно към пълната версия на статията »

Хитът Фончо 1 и Фончо 2: Живот като в Боливудска суперпродукция - пари, коли. оръжия и безнаказаност ВИДЕО

Хитът Фончо 1 и Фончо 2: Живот като в Боливудска суперпродукция - пари, коли. оръжия и безнаказаност ВИДЕО
A A+ A++ A

Детето се отглежда в отлични условия. Презадоволени базови потребности. Жизнено, енергично, самоуверено със самочувствие. Така шефката на отдел "Закрила на детето " в Пазарджик описва 10 - годишният Асен, по-известен като Фончо 2. Хлапакът, който уверено шофираше по улиците на Пещера, се сдоби с национална известност, след като клипът с урока му по кормуване бе показан и по телевизията, а в нета плъзнаха хиляди видеа с насложения глас на бабабата на Фончо 2 върху лайв с премиера Борисов и негово шофиране с джипката.

На 22 декември в профила на дядото на малкия ром Фончо - Асен бе качен клип, на който се вижда, че младежът, който миналата година  е навършил 10 години, уверено върти волана на мощно BMW. Баща му, макар че живее на Острова,  също е почитател на немската марка. От записа се чува как бабата на Фончо го хвали , радва се , че внучето е "тарикат" , обяснява,  че е Шофьор №1. "Това е Фончо 2, той ни вози. Тарикатчето на мама, шифиор №1" радва се жената. Във видеото се чува и мъжки глас, който дава наставления на невръстния шофьор. Той от своя страна спокойно и уверено кара по улиците на на махалата в Пещера и дъвче дъвка. На други снимки в профилите на роднините се вижда как Фончо позира с пистолет. Не може да бъде пропуснат и клипът, в който малкият Фончо сурвака дядо си - Фончо Първи с дряновица, окичена със златни пендари. От своя страна, дядото го дарява със 100 паунда за положените усилия.

Семейното видео показва къщата на семейството, която прилича на декор на боливудска суперпродукция. Това, което социалните работници определят като "отлични условия", всъщност е тежък ориенталски лукс. 

От МВР имат данни, че момчето е карало колата и друг път.

"След появата на клипа веднага предприехме проверка. Най-важният акцент е предоставянето на МПС за управление на 10-годишно лице. Леката кола е собственост на неговия дядо. Съставен е акт и ще му бъде наложена глоба в размер на 300 лв. Автомобилът ще бъде дерегистриран“, обясни говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов, цитиран от трафикнюз.бг.

Бабата и дядото са получили предложение от социалните за помощ от специалист, но са отказали, тъй като на 6 януари семейството се е върнало в Англия, където живее от 9 години.

Фончо Първи минава за един от най-заможните хора в махалата в Пещера. Прякорът си е получил заради любовта си към мобилните устройства и по-специално към последните модели на "Apple". 

#пещера