Обратно към пълната версия на статията »

Сезонът на наградите 2021: Кога са Оскарите, Грами и Златен глобус?

Сезонът на наградите 2021: Кога са Оскарите, Грами и Златен глобус?
A A+ A++ A

С пандемията от коронавирус, която продължава да затруднява работата на филмовата, музикалната и театралната индустрия , сезонът на наградите 2021 се очертава да бъде съвсем различен. Много церемонии са променили не само датите и протоколите си за коронавирус, но и изискванията за допустимост .

Въпреки че е възможно да има някои промени в графика по-долу, ето кога можете да очаквате да гледате любимите си награди тази година.

Златният глобус: 28 февруари 2021 г.

Обикновено се провежда през януари, 78-те годишни награди "Златен глобус" ще се проведат по-късно от обикновено през 2021 г. поради въздействието на пандемията от коронавируса. Миналия юни Асоциацията на чуждестранната преса на Холивуд обяви, че следващото събитие ще се състои в неделя, 28 февруари 2021 г.

Награди на критиците: 7 март 2021 г.

Първоначално предвидени за януарско шоу, наградите на критиците са преместени на 7 март.

Наградите Грами: 14 март 2021 г.

"Не ми се струваше подходящият момент да изнеса шоуто на 31 януари", каза Харви Мейсън младши, председател и временен президент / главен изпълнителен директор на звукозаписната академия. „COVID-19 оказа голямо влияние върху процеса ни на планиране и начина, по който сглобяваме шоуто. Когато преминем към нашата дата от 14 март, това ще ни даде малко повече гъвкавост да наблюдаваме какво се случва и да водим повече разговори със здравни служители и продължете да развивате шоуто. "

Наградите на Гилдията: 14 март 2021 г.

В момента наградите на SAG вече са насрочени на същата дата като Грами.

"Изключително разочаровани сме да чуем за конфликтната дата, 14 март, обявена днес за тазгодишното предаване на наградите" Грами ". Същата дата обявихме за наградите на SAG миналия юли с намерението да дадем възможно най-голямото време за раздаването на други награди, 

Наградите на BAFTA: 11 април 2021 г.

Наградите на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, първоначално определени за 14 февруари, сега ще се проведат през април.

Наградите на Independent Spirit: 24 април 2021 г.

Награждаването обикновено се провежда в деня преди наградите на Академията и така, когато шоуто на наградите се отлага от февруари до април, същото става и с наградите The Independent Spirit Awards.

Наградите на Академията: 25 април 2021 г.

Първоначално планирано за шоу през февруари 2021 г., през юни Академията за филмови изкуства и науки измести датата на шоуто с два месеца от първоначалната му дата на излъчване на 28 февруари до 25 април поради пандемията от коронавируса.

Оскарите не планират виртуална церемония за награждаване на 25 април, съобщи Variety .

Церемонията по награждаването ще се състои в театър "Долби" в Лос Анджелис.

Наградите Тони

Наградите Тони трябваше да се състоят през юни 2020 г., но бяха отложени за неопределено време поради коронавируса.

 

#награди #Грами