Обратно към пълната версия на статията »

Топ клюка: Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат заради най-популярния травестит

Топ клюка: Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат заради най-популярния травестит
A A+ A++ A

Американската риалити телевизионна звезда Ким Кардашиян и музикантът Кание Уест са решили да се разведат след шест години брак, съобщава Page Six, позовавайки се на свои източници.

"Ким е наела адвокатката по разводи Лора Весер, двамата водят преговори за споразумение", каза информиран източник.

Според Page Six многобройни източници съобщават, че разводът на двойката е „неизбежен“. Ким вече е спряла да носи венчален пръстен, а рапърът е прекарал всички празници в дома си в Уайоминг, а не със семейство Кардашиян.

Ким Кардашиян призова хората да съчувстват на биполярния й съпруг

Отбелязва се, че основното в спора при развода на двойката може да бъде къщата им в Калабасас, за която са похарчили общо около 60 милиона долара. Кардашиян иска къщата да остане за нея и децата.

Източници отбелязват, че не за първи път се говори за развода на двойката, но този път според тях „всичко е много по-сериозно“.

Ким Кардашиян и Кание Уест се ожениха през 2014 година. Двойката отглежда четири деца. За Кардашиян този развод може да е трети.

Минали са едва няколко дни откакто се появиха слухове за развода на Ким Кардашия и Кание Уест, но вече се появиха спекулации кой на кого е изневерил.

Интернет вече се развихри. Ранните клюки варират между това, че Кардашиян се среща с коментатора на CNN Ван Джоунс, с когото е била видяна на среща за реформаторски промени през 2018 г., до абсолютно измислени срещи с новоизбрания сенатор от Джорджия Рафаел Уорнок.

Но най-странното от всички е днешната спекулация, че Уест е изневерил на Кардашиян с (бъдещата порно звезда) Джефри Стар.

Джефри Стар - от банкрута до върха в make-up индустрията | Лайф.dir.bg
Джефри Стар

Въпреки че няма доказателства за това, слухът започна да се внушава на аудиторията благодарение на TikTok. Потребителката realavaloiise е известна с клиповете си за облизването на самолетна тоалетна седалка и пародия на “предизвикателството с коронавирус”. Сега тя се прочу с клип, в който твърди, че Кание Уест и Джефри Стар са имали връзка.

@realavalouiise

i can’t say WHO cuz he’ll sue me hint hint but it’s part of the reason Kanye’s so religious now it’s his self hatred …. my source is legit I promiss

♬ original sound – Ava Louise

Много хора започнаха да качват в Инстаграм препратки към текстове на песни на Кание, които смятат, че се отнасят за Джефри Стар.

И макар слухът все още да остава недостоверен, той предизвика много подигравателни постове в Twitter.

Джефри Стар отговори на причудливия разпространен слух, че той и Кание Уест са имали романтична връзка по типичен моден начин на звезда – без да потвърждава, без да отрича и чрез популяризиране на собствения си имидж. Стар публикува нова снимка в Instagram и Twitter в сряда с надпис „Готов съм за неделна служба“, като се подигра на добре познатото християнско събиране на рапъра.

#развод