Обратно към пълната версия на статията »

Любовен хороскоп за зодия Стрелец 2021

Любовен хороскоп за зодия Стрелец 2021
A A+ A++ A

Любовният хороскоп за 2021 ще ви бъде доста полезен, тъй като ще ви помогне да получите представа за живот си. Въз основа на принципите на астрологията, любовният хороскоп за 2021 г. разкрива какви ще бъдат предстоящите предизвикателства във връзката ви и какви ще бъдат специалните събития в романтичния ви живот за тази година.

В началото на годината Сатурн или Шани Дев ще бъде в Козирог и Юпитер ще предложи плодотворните си плодове. Транзитът на Юпитер ще се извърши в зодия Водолей между април и септември. Раху - Кету ще остане в знаци Телец и Скорпион. Освен това месечният транзит на Слънцето, както и транзитът на Марс, Меркурий и Венера също ще повлияят на любовния ви живот по някакъв основен начин за дълго време.

Любовен хороскоп Стрелец 2021

Sagittarius Love Horoscope 2021Според Любовния хороскоп 2021, тази година ще бъде  пълна с емоции за родените под зодия Стрелец. Може да се наложи да избирате между семейството и любовта, така че ще трябва да вземате тежки решения и трябва да бъдете много внимателни при вземането му. Марс ще седи във вашия пети дом в началото на годината, което ще внесе огромна енергия и страст във вас. Това ще ви подтикне да положите повече усилия във връзката си и ще се опитате по-усилено да подобрите и укрепите любовта си. Трябва да разберете партньора си и да поддържате чувството за взаимно уважение; в противен случай тя може да отслабне. В началото на годината според Хороскопа за любов и взаимоотношения 2021 ще бъдете много страстни към любимия си, но Свети Валентин през февруари ще донесе чудеса в любовния ви живот.

Според Любовния хороскоп 2021 за Стрелец би било правилно да се каже, че месеците април, юли и септември ще изпълнят любовния ви живот с радост и в това време ще изпитвате чувства на топлина и нежност един към друг. Ще трябва обаче да бъдете внимателни през месец март, защото има възможности за конфликти с партньора ви. Ако през това време сте в състояние да преодолеете битките и да спасите връзката си, тогава има възможности за брак до края на годината.

Любовен хороскоп 2021 за зодия Овен

Любовен хороскоп 2021 за зодия Телец

Любовен хороскоп 2021 за зодия Близнаци

Любовен хороскоп 2021 за зодия Рак

Любовен хороскоп 2021 за зодия Лъв

Любовен хороскоп 2021 за зодия Дева

Любовен хороскоп 2021 за зодия Везни

Любовен хороскоп 2021 за зодия Скорпион 

#хороскоп