Обратно към пълната версия на статията »

Руснак уби приятелката си на живо в YouTube пред погледа на стотици хиляди зрители ВИДЕО

Руснак уби приятелката си на живо в YouTube пред погледа на стотици хиляди зрители ВИДЕО
A A+ A++ A

Популярният руски видео блогър Станислав Решетников, известен още като Reeflay, е обвинен в убийството на своята приятелка. Още по-шокиращото случая е, че всичко това се е случило по време на живо предаване в YouTube пред погледите на стотици хиляди зрители.

Какво точно се с е случило? 30-годишният Решетников заснема как малтретира момичето, дърпа я за косата и накрая я изхвърля на балкона по бельо, където температурата е под нулата. След това влогърът носи в къщата си тялото на приятелката си, което, очевидно, не показва признаци на живот. Той започва да я разклаща.

"Валя, жива ли си? Зайче, какво става? Кажи нещо… По дяволите… Не усещам пулса й“, се чува на видеото.

След това той се обръща към камерата и казва: "Хора, не диша“.

Обажда се на бърза помощ, които пристигат и обявяват смъртта й. Момичето е починало в резултат на тежка черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в меките тъкани на главата, двустранен субдурален хематом и субарахноидален кръвоизлив в мозъка.

Потресаващото е, че той така и не спира онлайн излъчването. Всички зрители на предаването му си мислят, че стават свидетели на един пошъл театър. Никой от хилядите зрители така и не се обажда на полицията.

 

#Русия #убийство #влогър