Обратно към пълната версия на статията »

Помпео за пресъздаването на КОВИД кризата в "Анатомията на Грей": Голяма отговорност е!

Помпео за пресъздаването на КОВИД кризата в "Анатомията на Грей": Голяма отговорност е!
A A+ A++ A

В интервю за People Актрисата на Grey's Anatomy - която наскоро си партнира с Pandora North America и Детския институт в Лос Анджелис - разкри малко за ролята си на изпълнителен продуцент в медицинската драма ABC и защо е било от голямо значение за шоуто да даде на зрителите поглед върху това, през което ежедневно преминават здравните работници на фона на продължаващата пандемия от коронавируса .

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

„Наистина е сериозно през какво преминават и ако бихме могли да се обърнем към тези здравни работници ... хората просто чуват за тях или ги виждат зад маски“, каза Помпео, 51 г. „Въпреки че сме зад маските толкова много хора са запознати с нашето шоу и това беше нещо, което трябва да се вземе на сериозно. Това беше огромна отговорност. Толкова бяхме нетърпеливи да я поемем. Трябва да кажа, че всички в шоуто, всички актьори са супер посветени на това и наистина, наистина се вълнувам, че правим нещо смислено този сезон. "

"Очевидно е, че предпочитаме да нямаме COVID-19, но когато правите шоу в продължение на 17 сезона, вие наистина търсите как да поддържате тези истории", продължи тя. „Тези здравни работници ни го дадоха този сезон, така че се чувстваме наистина благодарни, че можем да разкажем историите им.“

По време на епизода от миналата седмица беше разкрито, че персонажът на Помпео, Мередит Грей, е преминала от лекар, лекуващ коронавируса на всяка крачка, до пациент, който се бори сама с него.

В интервю за The Hollywood Reporter шоупрограмистът Криста Верноф обясни решението да види как Мередит се бори с вируса от първа ръка и защо смята, че е важно да се използва глобалната платформа на шоуто, за да хвърли светлина върху смъртоносния вирус.

„Миналата седмица почувствахме болката на Мередит Грей като лекар, лекуващ пациенти с COVID“, каза Верноф пред изданието след епизода от четвъртък. „Тази седмица започваме да изпитваме какво е за нея самата да бъде пациент с COVID.“

"Над 1700 здравни работници в САЩ са починали от COVID до момента. Много хиляди други са заразени. Здравните работници са на фронтовата линия на тази криза, преживявайки война, за която не са били обучени", продължи тя. 

"Лекарите и медицинските сестри се борят за нас. Най- малкото, което можем да направим, е да носим маска, да сме на социална дистанция и да стоим вкъщи, когато е възможно", добави тя.

През ноември Помпео и Пандора Северна Америка изненадаха предучилищната учителка Читлали Гудино и я почетоха за нейната отдаденост на своите ученици.

„Мисля, че в момента най-важното за всички нас е да мислим за други хора“, каза Помпео пред People. Трябва да мислим за другите и да правим неща за другите и да правим неща в духа на мислене за другите."

Анатомията на Грей се излъчва в четвъртък (21:00 ч. ET) по ABC.

Новият 17 сезон на "Анатомията на Грей" е ориентиран главно към пандемията от COVID-19 (ВИДЕО): https://www.novinite.bg/articles/195546/Noviyat-17-sezon-na-Anatomiyata-na-Grej-e-orientiran-glavno-kam-pandemiyata-ot-COVID-19-VIDEO

Години по-късно, Моника от "Приятели" отново нахлузи празничната пуйка (ВИДЕА): https://www.novinite.bg/articles/195648/Godini-po-kasno-Monika-ot-Priyateli-otnovo-nahluzi-praznichnata-pujka-VIDEA

Какво правят Кевин и компания 30 години след "Сам вкъщи"?: https://www.novinite.bg/articles/195681/Kakvo-pravyat-Kevin-i-kompaniya-30-godini-sled-Sam-vkashti

 

 

 

#Анатомията на Грей