Новият 17 сезон на "Анатомията на Грей" е ориентиран главно към пандемията от COVID-19 (ВИДЕО)

4 декември 2020, петък / 12:30;
Новият 17 сезон на "Анатомията на Грей" е ориентиран главно към пандемията от COVID-19 (ВИДЕО)

Медицинският експерт на Grey's Anatomy разкри важността на покриването на продължаващата пандемия от коронавируса върху дългогодишната медицинска драма.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Анатомия Грей | Grey's Anatomy (@_greys__anatomy____)

Досега сезон 17 от шоуто на ABC проследи лекарите от измисления мемориал на Грей Слоун, който се бори с COVID-19 , както със своите пациенти, така и сред самия екип. Д-р Зоан Клак, сценарист и продуцент, която участва в шоуто от премиерата му през 2005 г., наскоро каза пред The Hollywood Reporter, че „COVID е номер 1 в листа за разговори“ този сезон.

"Тази пандемия е най-голямата медицинска история на нашето време и вероятно е постоянна промяна в начина, по който практикуваме медицина и как гледаме на света", каза тя. „Като медицинско шоу, което се фокусира върху професионалния и личния живот на нашите лекари, ние се почувствахме принудени да разкажем историите за самота, страх и смелост, които нашето здравеопазване, работниците и пациентите виждат всеки ден. "

 

Клак продължи: "Разбира се, ние се страхувахме, че хората не биха искали да преживеят COVID за пореден път, но мисля, че намерихме добър баланс в поддържането на вибрацията на Грей в епизодите. Не всичко е COVID, но винаги е фон. Както съм чувала хората да казват, COVID е номер 1 в листа за обаждания. "

Клак, която прекара една година в CDC след пребиваването си в Университета Емори, също каза, че през годините шоуто е събрало голям екип от лекари и медицински експерти, които помагат да се поддържа възможно най-точната анатомия на Грей .

„Тези лекари, в допълнение към някои от нашите изпитани консултанти, при които ходим за съвети и експертни мнения по всеки епизод, ни показаха общите промени, които следват в живота след COVID "

Клак коментира и шокиращия обрат на премиерата на сезона , в който покойният Дерек Шепърд ( Патрик Демпси ) се появи в ярките сънища на Мередит Грей ( Елън Помпео ), докато тя се бори с особено тежък случай на COVID .

„Това е шанс да внесете малко радост в бездната, която е COVID“, каза тя. "Хареса ми как хората в Twitter казваха, че Грей е спасила 2020 за тях. Един от нашите писатели каза, че правим Америка Грей отново."

Анатомията на Грей се излъчва в четвъртък (21:00 ч. ET) по ABC.