Обратно към пълната версия на статията »

Новият 17 сезон на "Анатомията на Грей" е ориентиран главно към пандемията от COVID-19 (ВИДЕО)

Новият 17 сезон на "Анатомията на Грей" е ориентиран главно към пандемията от COVID-19 (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Медицинският експерт на Grey's Anatomy разкри важността на покриването на продължаващата пандемия от коронавируса върху дългогодишната медицинска драма.

Досега сезон 17 от шоуто на ABC проследи лекарите от измисления мемориал на Грей Слоун, който се бори с COVID-19 , както със своите пациенти, така и сред самия екип. Д-р Зоан Клак, сценарист и продуцент, която участва в шоуто от премиерата му през 2005 г., наскоро каза пред The Hollywood Reporter, че „COVID е номер 1 в листа за разговори“ този сезон.

"Тази пандемия е най-голямата медицинска история на нашето време и вероятно е постоянна промяна в начина, по който практикуваме медицина и как гледаме на света", каза тя. „Като медицинско шоу, което се фокусира върху професионалния и личния живот на нашите лекари, ние се почувствахме принудени да разкажем историите за самота, страх и смелост, които нашето здравеопазване, работниците и пациентите виждат всеки ден. "

 

Клак продължи: "Разбира се, ние се страхувахме, че хората не биха искали да преживеят COVID за пореден път, но мисля, че намерихме добър баланс в поддържането на вибрацията на Грей в епизодите. Не всичко е COVID, но винаги е фон. Както съм чувала хората да казват, COVID е номер 1 в листа за обаждания. "

Клак, която прекара една година в CDC след пребиваването си в Университета Емори, също каза, че през годините шоуто е събрало голям екип от лекари и медицински експерти, които помагат да се поддържа възможно най-точната анатомия на Грей .

„Тези лекари, в допълнение към някои от нашите изпитани консултанти, при които ходим за съвети и експертни мнения по всеки епизод, ни показаха общите промени, които следват в живота след COVID "

Клак коментира и шокиращия обрат на премиерата на сезона , в който покойният Дерек Шепърд ( Патрик Демпси ) се появи в ярките сънища на Мередит Грей ( Елън Помпео ), докато тя се бори с особено тежък случай на COVID .

„Това е шанс да внесете малко радост в бездната, която е COVID“, каза тя. "Хареса ми как хората в Twitter казваха, че Грей е спасила 2020 за тях. Един от нашите писатели каза, че правим Америка Грей отново."

Анатомията на Грей се излъчва в четвъртък (21:00 ч. ET) по ABC.