Обратно към пълната версия на статията »

В Дупница отново излизат на протест заради изчезването на Янек

В Дупница отново излизат на протест заради изчезването на Янек
A A+ A++ A

В Дупница отново излизат на протест. Причината е изчезването на Янек Миланов. Във фейсбук хората са се организирали да излязат на улицата и да поискат обяснения от местните полицаи и техния началник Борислав Динев, които в първите часове от изчезването на мъжа не са направили нищо по случая.

"Има страшно много забавяне и то след като имаме обосновано предположение, че става въпрос за тежко престъпление", коментира една от жителките на Дупница.

Съседка на Янек пък още таи надежда, че той може да се намери.

Братът на Янек от своя страна благодари на полицията и прокуратурата, че работят сериозно.

„Но все пак са минали повече от 60 дни. Няма да спра да търся отговор на въпроса какво се е случило. Не можем да пренебрегнем факта, че е имало сериозен пропуск в началото. С подробности не съм запознат, предполагам, че с цел да не се пречи на разследването. Оказва се, че това не е единствен случай, Преди 11 години има човек, който паркира колата си в центъра на града и до ден днешен го няма", коментира той пред бТВ

Янек Миланов изчезна мистериозно преди 60 дни. Той беше Явидян за последно да се качва в колата на бившия гард на братя Галеви - Васил Капланов - Каплата, с когото имали лични пререкания. Масови претърсвания и огледи се правят, но следи от Янек няма.

 
 

#Янек #Дупница #протест