Обратно към пълната версия на статията »

Радев отсече: Няма да правя мой политически проект

Радев отсече: Няма да правя мой политически проект
A A+ A++ A

Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града.

По време на визитата си президентът коментира няколко актуални теми. Сред тях: скандала със снимките от дома на премиера Бойко Борисов, оплакванията от страна на журналисти, че нямат достъп до депутатите в новата сграда на Народното събрание и политическите си намерения.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа.

“Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям”, заяви Радев, цитиран от БНТ.

#Румен Радев