Обратно към пълната версия на статията »

Серия „А“ се завръща този уикенд с интересни мачове

Серия „А“ се завръща този уикенд с интересни мачове
A A+ A++ A

Италианското футболно първенство Серия „А“ се възобновява този уикенд. Букмейкърът Ефбете подготвил атрактивни коефициенти за двубоите от Калчото след дългата пауза поради пандемията от коронавирус. След като изпълните процедурата по регистрация, вие може да правите efbet онлайн залози на мачовете от италианското първенство онлайн, като ще имате достъп до стотиците опции за залагане.

Серия "А" ще се поднови в събота от 20:30 ч. с отложения мач от 25-ия кръг на първенството между Торино и Парма. Ефбет предлага много изкушаващ коефициент за победа на Торино - 2.25. Равенството в двубоя е оценено на 3.40, а ставката за победа на Парма е 3.55. Отборът на Торино се представя слабо през тази кампания и е едва на 15-ото място. "Биковете" са само на две точки над опасната зона. Те са в кошмарна серия от седем поредни поражения като вкараха само пет гола за този период. Пандемията от коронавирус прекъсна в най- добрия момент първенството за Торино, тъй като лошата серия можеше да продължи и отборът да отиде в опасната зона. Сега феновете на отбора се надяват на едно по-добро начало. Торино влиза като лек фаворит в мача с Парма и определено има нужната класа в състава, за да спечели домакинството си. Тимът разполага с играчи като Андреа Белоти, Симоне Заза, Томас Ринкон и Алекс Беренгер в състава, като те могат да решат мача с всеки един съперник. Съставът на Парма пък е на 9-ото място в класирането с актив от 35 точки. Преди паузата "пармалатите" загубиха с 0:1 от СПАЛ у дома и надвиха Сасуоло със същия резултат като гости. Дали победната им серия на чужд терен ще продължи ще разберем този уикенд.

Вторият двубой от Серия "А" след дългата 3-месечна пауза противопоставя отборите на Верона и Каляри. Коефициентите в Ефбет са в полза на Верона - 2.15 за домакините при 3.70 за успех на Каляри. Срещата е в събота от 22:45 ч. като Верона е с 3 пункта пред своя опонент в таблицата. Домакините са на 8- ото място с 35 точки, докато Каляри е с 32 пункта и в доста лоша форма - 2 равенства и 3 загуби в последните 5 мача.

В неделя е време и някои от лидерите да изиграят първия си мач в Серия "А" след паузата. Аталанта приема Сасуоло от 20:30 ч. на "Стадио Атлети Адзури д'Италия". Домакините са на 4-ото място в класирането с 48 точки като имат 3 повече от петия Рома. Аталанта е фаворит в мача с 1.35 коефициент за краен успех. Ставката за обеда на гостите пък е повече от атрактивна – 8.50. Сасуоло обаче е спечелил само 25% от своите гостувания в лигата. Тимът е на 11-ото място в класирането с 32 пункта и е на две точки от топ 10. Сасуоло ще подобри шансовете си за място в първата половина с успех в предстоящия мач, но ще бъде изненада ако си тръгне с трите точки от Бергамо.

В неделя вечер в действие ще бъде и отборът на Интер, който приема Сампдория в друг отложен двубой от 25-ия кръг на първенството. Коефициентите в Ефбет предсказват победа на "нерадзурите". Ставката за домакински успех е 1.40, докато коефициентът за знак Х е 5.25, а победа за Сампдория е с 8.75 коеф. Интер може да съкрати изоставането си до лидера Ювентус на 6 точки, ако спечели двубоя с "моряците". Тимът на Антонио Конте е спечелил 64% от мачовете си в Серия "А", но изостава на 8 точки от втория Лацио и е с 9 по-малко от лидера Ювентус. Интер е в топ 3 на най-добрите домакини в Калчото и ще се стреми да рестартира сезона си с победа. Последното домакинство на тима бе срещу българския шампион Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа - спечелено с 2:1 от "нерадзурите". Предстои да видим дали и в предстоящия мач „синьо-черните“ ще бъдат краен победител или Сампдория ще изненада своя опонент.