Синът на Тодор Батков защити Пеевски и се подигра с Тръст "Синя България"

20 май 2020, сряда / 10:00;
Синът на Тодор Батков защити Пеевски и се подигра с Тръст "Синя България"

Тодор Батков-младши, синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков, също коментира ситуацията около "сините" и по-конкретно дарението от 500 хил. лева за клуба от депутата Делян Пеевски. Това дарение нажежи обстановката на "Герена", като от Тръст "Синя България" призоваха ръководството да не го приема заради съмнителната репутация на Пеевски. Батков обаче е на съвсем друго мнение, макар че под публикацията му заваляха негативни отзиви.

ЕТО КАКВО НАПИСА ТОДОР БАТКОВ-МЛАДШИ:

"Делян Пеевски дарил 500,000 лева на Левски - без условия, без бушони, без задни помисли. Лично. От негова фирма. ПОДАРЪК!

Тръст "Синя България" пишат статусчета, вместо да замълчат и да оценят жеста. Пеевски бил еди-какъв-си, не можело така. Пичове, вие знаете ли как се изкарва половин милион? Не знаете. Нито знаете как се дарява. Опашката от спонсори на Герена нещо я няма, но кандидат-шефовете са много - все със скъсани джобове и сърцераздирателни речи. Не трябвало да има зависимости, защото не трябвало. В професионалния боулинг няма зависимости, защото няма толкова безумни разходи. Ако не ви се гледа боулинг, а футбол - вадете пари, а не декларации.

Тръст "Синя България" не е посолство на Мелмак, а акционер в ПФК Левски АД. Вместо да пишат жалейки в социалните мрежи - да свикат Общо Събрание и да поемат отговорност - включително финансова. Докато това не стане всичко е лаф-мохабет и социални жалейки", написа Батков.