Обратно към пълната версия на статията »

Известна българка, щерка на ъндърграунд бос, е най-красивата жителка на планетата, заразена с коронавирус (СНИМКИ)

Известна българка, щерка на ъндърграунд бос, е най-красивата жителка на планетата, заразена с коронавирус (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Прелестна българка е болна от коронавирус, а шокиращата новина съобщи самата тя. Иде реч за неотразимата чаровница - моделката Адриана Тюркмен, която е дъщеря на убития преди доста години ъндърграунд бос - Филип Найденов-Фатик. Митичната фигура от прехода остави голямо наследство на семейството си, а щерка му Адриана вече е голямо момиче, което се справя с живота само. Сега съдбата е решила да й поднесе серозно препятствие. Чернокосата красавица обяви, че е заразена с COVID-19 и се бори. За капак - болна от COVID-19 е и друга хубава и млада българка - Никол Толева. Тя попадна в миналото под прожекторите като гадже на сина на Златко Баретата.

Адриана Тюркмен демонстрира загриженост не само за своето здраве и успешно възстановяване, а и за отношението на обществото към смъртоносната болест, която в световен мащаб набира все по-бърза скорост и вече е покосила почти половин милион души.

Известната хубавица не крие разочарованието си от това, че много хора се отнасят пренебрежително към пандемията, щъкат безконтролно напред-назад, събират се на групи и като цяло газят правилата по време на извънредно положение. За да илюстрираме тази нейна позиция споделяме някои нейни статуси в социалните мрежи. 

Положителното в цялата ситуация с Адриана е, че към момента тя се чувства добре и състоянието й не е тежко. Тя недоумява как е пипнала коронавирус и е твърдо решена да премине през това изпитание, излизайки по-силна отпреди.