Обратно към пълната версия на статията »

Един от най-богатите гърци, собственик на Олимпиакос и Нотингам, пипна коронавирус

Един от най-богатите гърци, собственик на Олимпиакос и Нотингам, пипна коронавирус
A A+ A++ A

Босът на Нотингам Форест и Олимпиакос Евангелос Маринакис е заразен с коронавируса COVID-19. Новината потвърди самият той в социалните мрежи, където написа, че “новият вирус го е посетил”.

Един от най-богатите и влиятелни гърци допълва, че в момента следва стриктно съветите на лекарите и е в самоизолация. “Чувствам се добре, взел съм всички нужни мерки и дисциплинирано следвам съветите на лекарите. Съветвам силно всичко мои сънародници да правят същото. Пожелавам на всички бързо оздравяване”, каза Маринакис в Инстаграм.

Медиите във Великобритания веднага разкриха, че Маринакис е присъствал на последния домакински мач на Нотингам Форест срещу Милуол в петък, като преди мача лично се е срещнал с играчите на тима.

За момента не е ясно какви действия ще предприеме Футболната асоциация на Англия, нито каква ще е съдбата на мача от осминафиналите на Лига Европа между Олимпиакос и Уулвърхемптън, който е предвиден да се играе при закрити врати в четвъртък. В момента всички футболисти на Олимпиакос преминават тестове за вируса, след което ще стане ясно дали двубоят ще се състои.