Обратно към пълната версия на статията »

Ути Бъчваров спретна див купон за рождения си ден, но накрая завърши в спешното

Ути Бъчваров спретна див купон за рождения си ден, но накрая завърши в спешното
A A+ A++ A

Топ готвачът и актьор Петър Бъчваров, по-известен като Ути, е отпразнувал с шумно парти 50-ия си юбилей. Кулинарят събрал на рождения си ден на 1 март близки и приятели в изискан ресторант в близост до НДК. За съжаление, партито приключило не по най-добрия начин за юбиляра, разказаха пред "Уикенд" присъствали.

Купонът, който бил истинско кулинарно пиршество, започнал още в 11 часа сутринта. Масите били отрупани с вино, ракия и разнообразни мезета. Специално за дечурлигата, които присъствали на тържеството, Ути направил детски кът, а менюто на хлапетата било подбрано така, че да угоди и на най-злоядите малчугани. Телевизионният любимец получил много подаръци, а най-ексцентричният му армаган бил жив коч.

На купона Ути бил издокаран с велурени кафеви бермуди и зелена риза с елече отгоре. Вместо колан, на кръста си водещият на "Животът е вкусен" завързал огромни мартеници. Бъчваров обърнал няколко коктейла, после пял и танцувал с двете си щерки – 2-годишните близначки Далия и Ружа. В разгара на джамборето едрогабаритният кулинар се покатерил на една от масите и продължил да танцува. Докато се вихрил обаче, Ути изгубил равновесие и се строполил на земята, разказаха очевидци на сакатлъка.

Актьорът се претърколил на пода, а гостите се втурнали, за да го вдигнат, изплашени, че е получил комоцио. Когато зърнали окървавената му глава, децата се разпищели. Възрастните също се уплашили, че си е пукнал черепа и веднага го откарали в "Пирогов". Там лекарите зашили с няколко шева раните по главата му и го отпратили да си почива вкъщи. По думите им, раните не били особено сериозни.

Легенди се носят за купоните, които Ути организира на рожденните си дни. На тях винаги имало една група от непознати за него хора, които се появявали неканени покрай останалите му гости.

"Като дете се радвам на подаръците. До преди няколко години на рожденните ми дни се жулеше водчица, уискенце, пиеше се повече вино. Сега модата е да се пият коктейли. Здраво се жулят коктейли – мохито, текила, куба либре, маргарита и блъди мери. Човек обаче трябва да знае, че коктейлът е подло нещо, защото нямаш спирка", философства Ути.