Обратно към пълната версия на статията »

Коронавирусът- вирус или биологично оръжие?

Коронавирусът- вирус или биологично оръжие?
A A+ A++ A

Геополитически анализ на тема - Скритата истина за коронавируса, автор Радо Неделчев от патриотично движение ''Народна сила'':

Коронавирус - вирус или биологично оръжие ? Вие, как мислите ?

Според мен това е биологично оръжие ! Кой го е пуснал въпросното биологично оръжие ? Отговор - САЩ, чрез Пентагона и лабораториите им (имат - доста, доста лаборатории, в Канада, Украйна, Узбекистан, Грузия, Казахстан, Азербайджан, Армения и т.н и т.н. През 2016-та година САЩ откриват такава биологична лаборатория, в Армения. През 2017-та - в Азербайджан.

В света има около 400 подобни лаборатории, но се изграждат все нови и нови. Болшинството от тях – в бившите републики от СССР и в Азия, точно до Китай и Иран. Помислете логично, защо точно Китай, днешна Русия и Иран. В момента, САЩ водят икономически войни, точно с тези три държави - Китай, Русия и Иран. Най-големият им враг в момента е Китай.

И понеже САЩ не могат да смажат Китай, Русия и Иран чрез военни действия, нито чрез санкции, хоп - идва ред на биологиочното оръжие. Измислената история, че заразата уж е тръгнала от китайски пазар, е толкова нелепа и толкова зле прикрита с бели конци, че чак ми става смешно! Бил Гейтс и жена му - Мелинда Гейтс, спонсорират такава биологична лаборатория чрез тяхната фондация "Бил и Мелинда Гейтс". На 19 юни 2018 г. - финансираният от британското правителство Институт "Пърбрайт", подава заявка за патент на коронавируса.

Патентът е издаден (на 20 ноември 2018 г.) от Европейското патентно ведомство под номер ЕР 3172319А1 и с наименование Coronavirus. За създатели на вируса са вписани в патента лицата Erica Bickerton, Sarah KEEP и Paul Britton. Един от спонсорите на този институт е фондация "Бил и Мелинда Гейтс". На 18 октомври 2019 г., много преди да бъдат докладвани първите случаи, фондацията "Гейтс", институтът "Джон Хопкинс" и Световният икономически форум организираха събитие в Ню Йорк за политици, служители, ръководители и медицински експерти, за да симулират огнище на коронавирус. Как мислите вие, дали тази ''симулация'' е умишлена ? Аз лично мисля, че ДА !

През октомври 2019 г. институтът "Джон Хопкинс" прогнозира смъртта на 65 млн. души от коронавирус. И хоп - 4 месеца (по-късно) вече има коронавирус, който убива хората и по света и в Европа. И сега Бил Гейтс дарява 100 милиона долара за коронавируса. Колко удобно - хем го пускаш вируса, хем и уж искаш да се бориш с него. А колко ли ще спечели - милиарди ! Така ще спечели и Бил Гейтс, така ще спечелят и ТЕ ! Както Сорос (в Украйна), така и Бил Гейтс (сега), са само техни инструменти за редуциране на населението. Това ИМ е целта - да останем само 500 милиона души (в света) за по-лесен контрол ! Но аз ще ви кажа - НЕ четете, НЕ гледайте и НЕ вярвайте на медиите - те (чрез скритите им господари - илюминатите, ви промиват мозъците и ви карат да купувате стоки, маски и лекарства, за да печелят от вашата параноя) !!!

Спокойно, от самия коронавирус НЕ се умира (умира се, единствено ако имате и други заболявания - коронавируса само допълнително усложнява вече вашите заболявания) !!! Аз ви съветвам - топъл чай (с истински мед), ракия (който пие), честа хигиена (вкъщи - миене на ръцете, с топла вода и със сапун, навън - мокри кърпички и гел, за ръце на алкохолна основа) и не на последно място - укрепване на организма ви - минимално излизане навън (където има много хора, в затворени пространства), както и ограничаване на пътуванията в чужбина (ако нямате много спешна работа) !!! Чрез тези начини (и за медиите, и за съветите ми) - мозъкът ви и организма ви ще СА добре и няма да страдате от абсолютно никакви вируси (включително и коронавирус) !!!